Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Visites en línia a la Universitat 2022

Del 22 de març al 7 d’abril, la Universitat de València organitza les Visites en línia a la Universitat per donar a conèixer la seua oferta de titulacions i serveis a l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior. Són 18 sessions, una per cada centre de la Universitat de València, que es desenvoluparan a través d’una plataforma en línia i en les quals professorat universitari explicarà els graus que s’impartiran el proper curs acadèmic i resoldrà els dubtes del públic assistent mitjançant un xat en línia. La inscripció a les sessions informatives està disponible al web Conèixer la Universitat  i estarà oberta fins al dia abans de cada sessió.

El calendari de les Visites es pot consultar al web del programa Conèixer la Universitat, on també es proporciona altra informació interessant per ajudar en la tria d’estudis superiors, com el llistat de graus de la Universitat amb informació rellevant: la facultat o escola on s’imparteix, descripció de la titulació, perfil, informació pràctica, notes de tall, etc.

Les Visites en línia a la Universitat formen part de Conèixer la Universitat, un programa del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius en col·laboració amb el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la participació de tots els centres de la Universitat de València.