Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Estudiants al aula

El proper mes de febrer tindran lloc les Visites a la Universitat del programa Conèixer on l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius podrà conèixer l’oferta de graus per al proper curs i les instal·lacions i serveis de la Universitat de València. Les inscripcions estan obertes fins al 31 de gener en www.uv.es/coneixer.

Després de dos anys en què a causa de les restriccions provocades per la COVID19 les visites s’havien traslladat al format en línia, enguany, aquesta part fonamental del programa Conèixer la Universitat torna a la presencialitat. Els centres de la Universitat de València obriran les seues portes els dies 13, 14, 16 i 17 de febrer i oferiran xarrades informatives al voltant dels graus que imparteixen i una visita guiada pel propi estudiantat universitari per les instal·lacions amb què compta la Universitat: laboratoris, aules, biblioteques, zones comuns, etc.

L’institut o col·legi interessat ha de realitzar la inscripció mitjançant el formulari disponible en la pàgina del programa i indicar el dia triat per a la visita i el nombre d’alumnes que visitarà cada facultat i/o escola.

Les Visites a la Universitat són una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), conjuntament amb tots els centres i serveis de la Universitat.