1r curs
Coordinació: Begoña Pineda Merlo
Crèdits totals: 60
| Formació bàsica: 60
2n curs
Coordinació: Màrius Vicent Fuentes Ferrer
Crèdits totals:60
| Obligatori: 60
3r curs
Coordinació: Francisco Higón Tamarit
Crèdits totals: 60
| Obligatori: 60
| Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
| 36373 | Gastronomia internacional | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36374 | Creativitat i innovació | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36375 | Restauració col·lectiva | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36379 | Sensorialitat | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36380 | Sumilleria i cocteleria | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36383 | Etnogastronomia | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36384 | Gestió de qualitat | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36385 | Sistemes de producció i logística | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36386 | Economia sectorial | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36387 | Emprenedoria i pla de negocis | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Miguel Soriano del Castillo
Crèdits totals: 60
| Obligatori: 10.5, Pràctiques externes: 18, Optatiu: 19.5, TFG: 12
| Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
| 36388 | Idiomes i gastronomia | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36389 | Desenvolupament local | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 36398 | Pràctiques externes | 18 | Pràctiques externes | Veure fitxa |
| 36399 | Treball fi de grau | 12 | Projecte fi de grau | Veure fitxa |
| Optativitat | 19.5 | Optatiu | |
Assignatures optatives
| Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
| 36393 | Showcooking | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 36394 | Creació d'empreses gastronòmiques | 6 | Optativa | Veure fitxa |
| 36395 | Consells reguladors en la Comunitat Valenciana | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 36396 | Avanços tecnològics | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |