Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

La valoració de les sol•licituds d’admissió es realitzarà considerant, en tot moment, l’àrea de coneixement que aborda aquest doctorat, ço és, comptabilitat i finances corporatives. De forma concreta, es tindran en compte els criteris i les ponderacions següents:
Currículum acadèmic: fins a un 70%. Les matèries vinculades directament amb comptabilitat i finances corporatives seran ponderades amb un 60% enfront de les restants matèries, que es ponderaran amb un 40%.
Coneixement elevat de l’idioma anglès: fins a un 15%.
Entrevista: fins a un 15%. En l’entrevistés es valorarà preferentment: 1) la capacitat de comunicació; 2) l’interès científic per l’àrea de comptabilitat i finances corporatives; i 3) el treball en equip.


ESTUDIANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS
Pel que fa als sistemes i procediments d’admissió adaptats als estudiants amb necessitats educatives especials, la Universitat de València disposa de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat (UPD), que vetla pel respecte al principi d’igualtat d’oportunitats i la no-discriminació i dóna suport al col•lectiu d’estudiants amb necessitats educatives especials derivades d’una condició de discapacitat. La Carta de serveis d’aquesta unitat (http://upd.uv.es/index.php/cartaservicio.html) informa dels compromisos de qualitat i drets i deures dels usuaris.
Així mateix, i d’acord amb el Reial decret 1892/2008, de 14 de novembre, pel qual es regulen les condicions per a l’accés als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d’admissió a les universitats públiques espanyoles, es reservarà un 5 per cent de les places disponibles per a estudiants que tinguen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 per 100, així com per als estudiants amb necessitats educatives especials permanents associades a circumstàncies personals de discapacitat, que durant la seua escolarització anterior hagen necessitat recursos i suports per a la seua plena normalització educativa.


ESTUDIANTS a temps parcial
Fins a un 30% de les places previstes són reservades per als alumnes que vulguen realitzar els estudis a temps parcial. Els criteris i procediments d’admissió són equivalents als exigits a la resta dels estudiants. Aquests estudiants poden passar a ser estudiants a temps complet quan així ho sol•licitin per escrit a la Comissió Acadèmica de Coordinació del Doctorat (CCD) i amb l’acord previ del director (o tutor, si s’escau) de tesi. D’igual manera, els estudiants a temps complet poden sol•licitar a la CCD passar a la modalitat d’estudis a temps parcial, amb l’acord previ del director de tesi (o tutor). En tots dos casos, la CCD realitzarà el càlcul necessari per estimar el temps restant per a l’acabament de la tesi doctoral per part del doctorand.