Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori Logo del portal

Disponible la ponència-presentació sobre la pròxima edició 23-24 del nostre Màster

  • Jaime Escribano Pizarro
  • 22 d’abril de 2023
 

El passat 14 de març, en el marc de les accions formatives del Col·legi de Geògrafs, el Dtor. del Màster, el Prof. Jaime Escribano, va presentar l'organització i els continguts que vertebraran la pròxima edició del nostre Màster, la quinzena ja!

 

El Col·legi de Geògrafs acaba de fer accessible en el seu web, tots els continguts recollits sobre l'oferta de màster amb empremta geogràfica oferits en el conjunt d'universitats espanyoles. Entre aquest llistat, es troba el vídeo i la presentació que el Dtor. del Màster, el nostre company el Prof. Jaime Escribano, va realitzar en directe dimarts passat 14 de març de 2023. En ella, el Prof. Escribano exposa l'organització que el màster presentarà el pròxim curs acadèmic (2023-2024), incidint sobretot en les diferents novetats d'estructura i continguts.

Per exemple, l'àmplia oferta de Tallers Experimentals, que s'amplia tant en número com en duració: al costat dels ja existents de programació amb “R” i “Python”, o de ArcGIS i QGIS, o sobre “Gestió ambiental en l'empresa”, el pròxim curs es proposen noves opcions com la “Elaboració de bases de dades relacionals”, o d'eminent contingut pràctic, com són les 10h extra previstes de “Eixides de Camp” que se sumisquen a l'oferta disponible en diferents matèries (com l'obligatòria de “Sistemes Naturals i Societat”, o la de “Restauració del medi natural i anàlisi de les alteracions climàtiques”). Altres Tallers incrementen el seu nombre d'hores, com és el de “Models hidrològics i hidràulics”, que passa de 12h a 16h; o els vinculats amb l'Elaboració i Defensa de TFM, i amb la “Inserció Laboral i Experiències Professionals”.

L'exposició realitzada pel Dtor. també incideix en els diversos programes d'Ajudes i Beques de què disposa el Màster, tant per a la mobilitat (nacional –Programa Stella, Xarxa Vives– i internacional –BIP ERAMUS+) com per a la investigació i/o la realització de pràctiques externes de tota mena: curriculars i extracurriculars (les quals presenten importants novetats, ja que d'ara en avant tots els/les estudiants cotitzaran en la Seguretat Social, siguen pràctiques remunerades o no).

Sens dubte, la pròxima edició, la quinzena ja (estem doncs davant una oferta formativa de màster clarament consolidada), portarà diverses novetats que situen de nou al conjunt dels seus continguts, en l'avantguarda de la formació sobre la gestió territorial i mediambiental.

Ací teniu disponible tant la presentació en PDF com la registrada en la videoconferència, disponible en el canal YouTube del Col·legi de Geògrafs, concretament des del moment o punt temporal de les 2.14:50 fins a les 2.32:11. Això és, una presentació sintètica de tot just 15 minuts (el vídeo complet del Col·legi de Geògrafs dura més de cinc hores, en oferir totes les presentacions de màsters efectuades –més de 12).

I igualment, també teniu disponible el tríptic de la pròxima edició del màster, per si teniu menys temps i voleu obtindre tota la informació bàsica d'una ullada.

Recordeu que si us interessa aquest màster, disposeu fins al 15 de juny per a preinscriure-us, i fins al 20 de juliol per a matricular-vos. Tot en fase ordinària. Però hi ha també una altra extraordinària: preinscripció fins al 02 de setembre, i matriculació fins al 28 de setembre. Però si se us passa aquesta última per un parell de dies, no us preocupeu. Escriviu-nos a dep.geografia@uv.es i mourem cel i terra perquè no se us passe l'oportunitat de continuar formant-vos professionalment amb nosaltres.