BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

«Et mereixes un sexenni»: suport al PDI en la convocatòria de sexennis d’investigació

  • 17 de novembre de 2020
 

La Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Maians” i la Biblioteca de Ciències de la Salut “Pelegrí Casanova” ofereixen el servei Suport + Indicis per tal  d'ajudar-vos amb la sol·licitud del sexenni d'investigació. L’objectiu és ajudar el personal investigador de la Universitat de València proporcionant-li un informe elaborat per la Biblioteca amb dades objectives sobre l’índex de qualitat de les seues publicacions científiques (mètriques i cites).

El termini de recepció de sol·licituds serà des de  l‘1 d’octubre fins a l’11 de desembre de 2020.

Vora 70 investigadors han rebut ja el seu informe i els resultats de la nostra enquesta  de satisfacció sobre el servei Suport + Indicis són immillorables. Volem donar-vos les gràcies per confiar en la Biblioteca i per tots els missatges d'agraïment i les felicitacions que ens encoratgen a seguir oferint-vos el millor dels serveis.

Si encara no has demanat el teu informe gratuït, consulta els centres als qui va dirigit el servei,   les condicions  i la forma de sol·licitar-ho en la pàgina Suport + Indicis. Per a qualsevol dubte, contacta amb la teua Biblioteca.