Logo de la Universitat de València Logo Servei de Biblioteques i Documentació Logo del portal

  • Estudiants

Accés a Current protocols de Wiley

  • 18 de maig de 2020
Current Protocols
Current Protocols

Del 15 de maig al 15 de juny tindrem accés als Current Protocols de l'editorial Wiley. Current Protocols inclou quasi 20.000 tècniques, procediments i resums pràctics pas a pas que proporcionen als investigadors mètodes fiables i eficients per a assegurar resultats reproduïbles i aplanar el camí per al descobriment científic crític. Amb el seu èmfasi en mètodes acuradament seleccionats i editats, rics en detalls, consells pràctics i solució de problemes, els Current Protocols permeten als investigadors avançar en les seues investigacions amb una eficiència de temps i recursos que és molt difícil d'aconseguir.

Els Current Protocols es revisen i actualitzen regularment amb nou material, assegurant que els seus investigadors i usuaris estiguen al dia amb els últims avanços en el seu camp i a més estan indexats en PubMed i Scopus.

L'accés requereix la connexió VPN.
 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies