BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Acord transformatiu amb l'editorial Wiley per a la publicació en obert d'articles d'autors de la Universitat de València

  • 30 d’abril de 2021
Investigació
Investigació

Amb l'objectiu de fomentar un nou entorn de Ciència Oberta a Espanya, que substituïsca el model actual de “pagar per llegir” pel de “pagar per llegir i publicar en accés obert la producció dels autors“, la CRUE i el CSIC estan signant Acords Transformatius amb diferents editorials per a la renovació de les llicències d'accés a les seues plataformes de revistes.

En aquesta linea, l'editorial Wiley ha signat un acord amb la CRUE que confirma el compromís de les universitats espanyoles amb la Ciència Oberta. Aquest acord de la CRUE ha sigut refrenat per la Universitat de València amb la signatura d’un Open Access Agreement.

L’Open Access Agreement amb l’editorial Wiley  permetrà els investigadors UV publicar en les revistes híbrides de Wiley sense pagament de taxes APC. L’acord cobreix al 100% les taxes de publicació (APCs) d’articles, fins a esgotar el crèdit disponible

L’acord s’aplicarà a articles i reviews en procés de publicació des de l’1 de gener de 2021 i publicats fins al 31 de desembre de 2021.

Teniu les condicions generals de l’acord, les instruccions per als autors i més información al Portal de Suport a la Investigació.