BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Les bibliotequesUV en xifres

  • 20 de juliol de 2020
Estadístiques 2019
Estadístiques 2019

Enguany volem presentar les xifres 2019 del Servei de Biblioteques i Documentació de forma gràfica, amb l'ajuda d'una infografia visual. Podeu veure les dades en l'apartat "Estadístiques" de la secció de Qualitat i Avaluació de la nostra web, on també trobareu un quadre de dades estadístiques més complet amb les dades des de 2015.

En primer lloc presentem les dades humans, d'usuaris i personal de la biblioteca. Després els metres quadrats dedicats a biblioteca i els llocs de lectura disponibles. La col·lecció de la Universitat de València és la següent protagonista, amb llibres i revistes en paper i electròniques, documents anteriors a 1900, incunables i manuscrits.

L'accés obert present al Repositori RODERIC, amb els objectes digitals i les tesis dipositades l'any 2019, és el següent apartat, abans de les dades d'ús de la nostra col·lecció: préstecs de llibres físics i descàrregues d'articles i capítols electrònics.

A la infografia podeu veure les dades de formació, amb el número de cursos i assistents, i les dades d'un servei clàssic a les nostres biblioteques: el servei de préstec interbibliotecari, amb el número de préstecs entre biblioteques espanyoles i estrangeres.

Per últim, la despesa econòmica del nostre servei en recursos d'informació i, concretament, en informació electrònica de l'any 2019.

Podeu accedir a la infografia ací.