BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Entrega de l'iPad a Andrea Ros, estudiant del Grau d’Informació i Documentació

  • 2 de maig de 2024
Ipad
Ipad

Hui  6 de maig, el Vicerector d’Investigació i Transferència, Carlos Hermenegildo Caudevilla, va lliurar a l'estudiant Andrea Ros, estudiant del Grau d’Informació i Documentació, l’Ipad 9.7" que havia guanyat per respondre l’enquesta de satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació.

Al lliurament, que va tindre lloc a l’edifici Rectorat, van assistir també la directora del Servei de Biblioteques i Documentació, Cristina Tomás Martínez, Concepción González Nieves, Secretària del Comitè de Qualitat de l’SBD i Carmen Lozano Aguilar, Técnica de Qualitat de l’SBD.

Des del curs 2012/2013 el Servei de Biblioteques i Documentació recull mitjançant les enquestes de satisfacció l’opinió de la comunitat universitària sobre la gestió d’aquest.

Enguany la participació ha sigut de 7.357 estudiants i estudiantes, 816 professors i professores i 160 PTGAS de l’SBD.

En una escala de l’1 al 5, els estudiants han valorat  en un 4,40  a les biblioteques de la Universitat de València, el PDI en un 4,54 i el personal del Servei en un 4,13.

Cada any el Comitè d’autoavaluació de l’SBD analitza i estudia els resultats de les enquestes i proposa millores específiques per a cada biblioteca i generals de tot el Servei.