BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Estacionament de bicicletes i vehicles de mobilitat personal

  • 16 de desembre de 2019
Usuari amb patinete
Usuari amb patinete

La Universitat aprova una instrucció sobre l'estacionament i accés als edificis de bicicletes i vehicles de mobilitat personal.

La Universitat, conscient de la transició en l'ús dels mitjans de transport que s'està produint en la població en general i en les persones usuàries de la Universitat de València en particular, ha aprovat una instrucció sobre l'estacionament i accés als edificis de bicicletes i vehicles de mobilitat personal. 

Els vehicles de mobilitat personal- patinets elèctrics, monocicles, plataformes - i les bicicletes s'estacionaran als centres i les instal·lacions de la Universitat de València, preferentment, en els espais específicament condicionats per a tal fi. En el supòsit de no existir aparcaments lliures en un radi de cinquanta metres, podran estacionar-se en altres llocs dels campus en les mateixes condicions que les establides en l'ordenança per a l'aparcament de bicicletes.

Així mateix, no està permés l'accés de bicicletes o VMP en els edificis i les instal·lacions de la Universitat de València llevat que s'exceptue expressament per la direcció del centre corresponent.

A la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians ja hem instal·lat un aparcament per a patinets, ho tens disponible a l'entrada de l'edifici. A la resta de biblioteques podeu utilitzar els aparca-bicicletes instal·lats, a l'espera que instal·len aparcaments per a patinets..
 

Llista d'enllaços: