BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Inauguració de l’exposició “Passat i present” a la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà

  • 28 d’abril de 2022
Passat i present
Passat i present

“Passat i present. 100 anys fent arqueologia a la Universitat de València” es planteja com un acte cultural per al gaudiment de la societat. Es pretén mostrar unes pinzellades de la història del Laboratori d'Arqueologia, dels temes d'investigació abordats i dels coneixements generats al llarg d'un segle de treball de totes les persones que han passat per aquest laboratori.

A l’exposició recordem les fites més destacades d’aquest segle d'existència, i com l'esdevenir històric ha influït en la labor del laboratori. També dediquem un espai a la investigació i mostrem els temes que s'han abordat des de la fundació del Laboratori.

En l'exposició s'exhibiran peces originals procedents d'institucions col·laboradores, i una selecció de materials amb els que intentem fer un recorregut per les societats del passat, i mostrar la tasca de les persones que han contribuït al seu coneixement.

L’exposició s’inaugura el dimarts 3 de maig a les 19:00 hores a la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà i romandrà oberta fins al 11 de setembre de 2022.