BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Nova subscripció al Levante-EMV

  • 22 de juny de 2022
Levante EMV
Levante EMV

El Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València ha subscrit la versió web del Levante-EMV, el tradicional periòdic valencià fundat en 1872. La subscripció contractada, que donarà accés als continguts “Premium” publicats, podrà consultar-se directament en la web del periòdic amb la identificació IP dels ordinadors de la Universitat de València.

Ara més que mai, consultar informació veraç i fidedigna és fonamental per a qualsevol estudiant i investigador. A més de la nova subscripció a Levante-EMV, la biblioteca està subscrita als periòdics digitals El Pais, Infolibre i La Vanguardia. Pots consultar les condicions d'accés a aquests diaris digitals en el nostre catàleg Trobes.

La biblioteca t'ofereix altres recursos per a buscar i recopilar notícies d'actualitat publicades en els mitjans de comunicació. Són les bases de dades de premsa subscrites, que poden ajudar-te a realitzar cerques temàtiques o cronològiques: Factiva, International Newsstream, Mynews Hemeroteca i Nexis Uni. Pots consultar i accedir als seus continguts des del nostre portal de bases de dades.