BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Nova subscripció a la plataforma O’Reilly

  • 12 de gener de 2022
O'Reilly
O'Reilly

El Servei de Biblioteques i Documentació ofereix als membres de la Universitat de València una nova subscripció a la plataforma digital O’Reilly. Aquest recurs electrònic conté material relacionat amb dos camps fonamentals, la informàtica, la estadística i l'empresa. Els temes abasten des de la programació fins a les xarxes, la gestió de projectes, el disseny gràfic i l'estratègia empresarial.

El recurs no es limita a llibres electrònics, sinó que inclou vídeos, rutes d'aprenentatge, tutorials interactius i audiollibres. Pots realitzar cerques des de la plataforma, per títol o matèria. Els llibres disposen d'un visor en línia en el qual trobaràs opcions en el menú personal com crear llistes, consultar l'historial, o ressaltar seccions importants de contingut i agregar les seues pròpies notes per a millorar el seu aprenentatge. Teniu disponible aquesta guia d'ús del recurs, i pròximament oferirem sessions de formació des de la biblioteca.

Tot el material estarà inclòs en el nostre catàleg Trobes, amb l'accés indicat des de cada registre “O’Reilly Online Learning”. Els usuaris de la Universitat de València hauran d'identificar-se amb l'usuari i la contrasenya del correu UV per a poder accedir al contingut.