BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Noves mesures d'accés a les biblioteques de la Universitat de València

  • 17 de maig de 2021
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Ciències Socials

Des de la setmana passada, les biblioteques de la Universitat de València obrin al migdia i desapareix el préstec de llocs de lectura.

Durant la pandèmia de la Covid-19, les biblioteques van aplicar les restriccions necessàries per a controlar l'aforament a les biblioteques, assegurant la traçabilitat en cas de contagi. A partir d'ara, encara que es manté un aforament màxim del 75%, desapareix el préstec de llocs de lectura i els estudiants accediran a la biblioteca i ocuparen els llocs disponibles sense assignació directa.

A més, encara que es manté la neteja de les instal·lacions, les biblioteques obriran en horari ininterromput de 8.30 a 21.00 hores. D'aquesta manera, desapareixen els torns de matí i vesprada i les biblioteques no tancaran al migdia.

Recordem que el servei de biblioteques de la UV ofereix a més horaris extraordinaris durant les convocatòries d'exàmens. La Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà”, la Biblioteca de Ciències de la Salut “Pelegrí Casanova”, la Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Maians” , la Biblioteca d’Educació “Maria Moliner” i la Biblioteca de Ciències “Eduard Boscà” obriran fins a les 24.00 h de dilluns a divendres. D'igual manera, els dissabtes i diumenges aquestes cinc biblioteques obriran de 9.00 a 24.00 h. Aquest horari extraordinari es mantindrà des del 28 de maig fins a l'1 de juliol.