BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Obertura extraordinària de biblioteques en la Universitat de València

  • 19 de desembre de 2019
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca d'Humanitats

Les biblioteques i sales d’estudi de la Universitat de València obriran 1350 hores més que l’any passat.

Des de fa més de 20 anys, les biblioteques de la Universitat de València ofereixen un horari extraordinari en períodes d’exàmens. És un servei molt ben valorat pels estudiants, que sempre demanen més biblioteques obertes i un període més ampli d’obertura. Enguany, en resposta a aquestes peticions, la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà estarà oberta tots els caps de setmana a partir del 23 de novembre de 9.00 a 21.00 hores. Els caps de setmana d’Humanitats es complementen amb horari 24 hores en aquesta biblioteca del 26 de desembre al 23 de gener.

A més, al campus de Blasco Ibáñez, la Biblioteca de Ciències de la Salut “Pelegrí Casanova” obrirà els caps de setmana de l’11-12, 18-19, i 22 de gener.

Al campus dels Tarongers, la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians (solament planta -1) obrirà els caps de setmana de desembre a partir del dissabte 7. A més, en aquest campus obriran dues biblioteques en horari extraordinari fins a les 2 de la matinada. La Biblioteca de Ciències Socials (solament planta -1) i la Biblioteca d’Educació obriran del 26 de desembre al 23 de gener i ofereixen 300 llocs d’estudi més que en anys anteriors.

Al Campus de Burjassot, la Biblioteca de Ciències Eduard Boscà obrirà 24 hores del 26 de desembre al 23 de gener.

Al campus d’Ontinyent, la sala d’estudi estarà oberta des del 14 de desembre fins al 23 de gener en horari extraordinari.  Altres sales d’estudi de la ciutat de València oferiran horaris ampliats: la Sala Thesaurus, a l’edifici La Nau, i la Sala d’Estudi de la Biblioteca Historicomèdica.

Aquest curs 2019-2020 les biblioteques de la Universitat de València estaran obertes 1.350 hores més que l’any passat. Amb aquesta obertura, les biblioteques responen al seu compromís amb els estudiants oferint un servei més ampli. Pots consultar tots els horaris extraordinaris a la nostra pàgina web.

Llista d'enllaços: