BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

 

El Servei de Biblioteques i Documentació (SBD) de la Universitat de València  vol mostrar la seua implicació amb la solidaritat i la sostenibilitat per a aplicar l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), aprovada en les Nacions Unides en 2015.

En l'Agenda 2030 se subratlla la importància de les activitats bibliotecàries. Es presta especial atenció a l'educació, a l'ocupació i la igualtat, així com a l'accés a la informació. Una gran oportunitat per a ressaltar la importància del treball de les biblioteques i situar a les nostres institucions en el centre on s'elaboren les polítiques d'actuació.

El SBD, com a centre de difusió i suport a tota la comunitat universitària, es va unir als treballs del projecte de la Universitat de València " ODS : jo_si ! “., que tenia com a objectiu donar a conéixer l'Agenda 2030 i els ODS i estudiar com implementar-ho a les nostres biblioteques UV.

A través de la nostra guia, oferim recopilació i selecció de recursos d'informació sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030. Amb una classificació per pestanyes que facilita la consulta: bibliografia, normativa, indicadors i estadístiques, etc. Esperem que siga d'utilitat per a tota la comunitat universitària.