Logo de la Universitat de València Logo Portal de Transparència Logo del portal

 • UV

  06/03/17

  Resolució ajudes a l'estudi de la Universitat denegades, curs 15-16

  Resolució de 27 de febrer de 2017, de la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es resolen les ajudes a l'estudi per als i les estudiants que cursen estudis oficials en centres propis de la Universitat de València, curs 2015-2016. Ajudes denegades.

  Per més informació clica ací.

   

 • Mapa de Peters

  21/02/17

  Borses de viatge per a activitats de voluntariat en projectes de cooperació

  Ajudes adreçades a estudiants matriculats en estudis de grau o màster oficial, per tal de facilitar la participació en activitats de voluntariat en projectes de cooperació al desenvolupament en països estructuralment emprobrits. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 29 de setembre de 2017.[Més informació]

 • Ajudes per a la iniciació a la investigació 2016-17

  08/02/17

  Ajudes per a la iniciació a la investigació 2016-17

  La Universitat de València, mitjançant el SeDI, convoca 40 ajudes per a la iniciació a la investigació. Aquestes ajudes estan adreçades a estudiants i estudiantes d'últim curs de grau i de primer curs de màster oficial, de manera que els permeta iniciar-se en tasques d’investigació vinculades amb els estudis que cursen i facilitar la seua futura orientació professional o investigadora.El termini de presentació romandrà obert fins al 6/03/2017. Llegiu les bases íntegres de la convocatòria per conèixer els requisits.
  [Enllaç a la convocatòria]

   

 • Xarxa Vives d'Universitats

  01/02/17

  Resolució Drac Formació Avançada

  Publicada la Resolució de la vicerrectora d'Estudis de Grau i Política Lingüistica de la Universitat de València, de 27 de gener de 2017, per la qual es concedeixen les ajudes de mobilitat - Drac Formació Avançada any 2016. Tercera resolució (sol·licituds presentades fins al 15 de gener de 2017).

  Els beneficiaris i les beneficiàries hauran de lliurar al SeDI, abans del 15 de maig de 2017 la documentació següent:

  • Informe económic [model d'informe]
  • Còpia del certificat d'assitència a l'activitat.
  • Factures i tiquets originals de les despeses de desplaçament, allotjament i matrícula.
  • Certificat de titularitat del compte bancari, si s'ha canviat.
 • Beques

  17/01/17

  Resolució convocatòria beques finalització curs 16/17 de la G.V.

  RESOLUCIÓ de 29 de desembre de 2016, de la directora general d’Universitat, Investigació i Ciència, per la qual es concedeixen les beques per a l’alumnat que finalitze els seus estudis universitaris en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-2017.

  Per a més informació clica ací.

 • Beques

  17/01/17

  Resolució convocatòria beques salari lligades a la renda curs 16-17

  RESOLUCIÓ de 29 de desembre de 2016, de la Direcció General d’Universitat, Investigació i Ciència, per la qual s’adjudiquen i es deneguen les beques salari lligades a la renda per a la realització d’estudis universitaris en el curs acadèmic 2016-2017 en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

  Per a més informació clica ací.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies