UVtransparènciaUniversitat de València Logo del portal

L’admissió es fa de manera personalitzada tenint en compte el currículum i l’expedient del sol·licitant. Es tindrà en compte:

  • L’adequació del títol de procedència al perfil del màster
  • Expedient acadèmic
  • Experiència professional
  • Altres mèrits: cursos, pràctiques, idiomes, carta de motivació...

Quant als criteris d’admissió cal assenyalar que els interessats a accedir al màster que tinguen una llengua materna diferent del castellà han de justificar un grau de coneixement d’aquesta llengua que els permeta seguir òptimament les classes. Bé a través d’un document acreditatiu bé posant-se en contacte amb els directors amb la finalitat d’establir un procediment alternatiu.

Pel que fa al criteri de grau d’afinitat de la titulació de procedència amb el màster, es consideren com titulacions afins la llicenciatura de l’àrea de ciències bàsiques i tècniques (matemàtiques, física, química, biologia), les enginyeries superiors (industrial, informàtica, química, electrònica, organització industrial...), la llicenciatura de l’àrea d’economia (economia, administració d’empreses, empresarials...), i tots els graus d’aquestes tres àrees.

D’acord amb el que s’ha dit i amb els diferents criteris establerts, la baremació serà la següent:

Formació de partida (títol amb el qual s’ingressa i altres): fins a 5 punts.
Qualificació mitjana de l’expedient de la titulació d’accés: fins a 4 punts (1: aprovat; 2: notable; 3: excel·lent; 4: excel·lent matrícula d’honor.
Experiència professional en àrees del màster: fins a 5 punts.
Altres mèrits: fins a 2 punts.