Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

El disseny i implementació dels espais multicolor virtuals forma part del programa de Voluntariat UV en diversitat que coordina Diversitats. Els espais han estat dissenyats com un punt de trobada i socialització, on organitzar activitats i oferir un servei d’atenció i informació dels diferents recursos universitaris.

Aquests espais virtuals es dinamitzen per un equip de 15 voluntaris i voluntàries que el passat curs va rebre formació en matèria de diversitat afectivosexual i de gènere, així com dels recursos i procediments universitaris. Les persones voluntàries faran permanències virtuals seguint un calendari establert i públic, atenent en línia tota mena de consultes relacionades amb el procediment de canvi de nom, actuació davant l’assetjament o comportaments LGTBIfòbics, situacions de discriminació, etc.

Els espais multicolor s’inauguren el 8 de març, coincidint amb el Dia internacional de les dones, que enguany du per lema “L’esforç per a definir un futur més igualitari en temps de pandèmia”, i estaran actius fins al període d’exàmens de maig.

 

Espais multicolor

Enllaç a l'espai multicolor virtual

 

Horari d'atenció

Dilluns, dimecres i divendres            

De 10:30 a 11:30 h

Dilluns i divendres

De 12:30 a 13:30 h

Dimarts i dijous

De 16:30 a 17:30 h

Si tens algun dubte o vols demanar cita prèvia, pots escriure'ns a multicolor@uv.es.

 

Agenda

Els espais virtuals programaran una sèrie d'activitats formatives.

El calendari d'activitats s'actualitzarà periòdicament.

 

Segueix-nos en xarxes socials:

Twitter

Twitter diversitatsUV

Instagram

instagram diversitats