Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

Descarrega gratuïtament la teua Guia de diversitats en l'activitat física i l'esport

  • 8 de maig de 2023
Image de la noticia

La Guia de diversitats en l'activitat física i l'esport sorgeix fruit de la col·laboració entre la la Generalitat Valenciana, la iniciativa diversitats del Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives, i el Servei d'Esports de la Universitat de València.

Ja pots descarregar-la de manera totalment oberta:

Versió en valencià

Versió en castellà

Versió en anglés

Si vols conéixer més sobre ella podras trobar una taula informativa el proper dijous 11 de maig al Pabelló Poliesportiu de la UV, durant l'acte de lliurament de trofeus dels campionats interns d'UVesports, que començará a les 19:00 hores.

La Guia va ser elaborada pel grup d'investigació Activitat Física, Educació i Societat, encapçalat per Jose Devis Devis; i pretén orientar i promoure la igualtat en la participació i el gaudi de les activitats físiques i esportives desenvolupades a la Universitat de València, per a tot tipus de col·lectius i persones, amb una especial atenció a les poblacions vulnerades.

Tant si eres professional de l'activitat física i l'esport, com si eres esportista o vols iniciar-te en la pràctica esportiva, ja pots fer-te amb la teua guia.