Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

Streamers i Youtubers Dones desfent el masclisme

  • 27 de febrer de 2024
Image de la noticia

Dins dels actes institucionals amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el mateix divendres 8 de març està prevista la concentració a les portes de l'edifici del Rectorat així com la lectura del manifest per part de la rectora Mavi Mestre a les 12 hores.

Aquest any, l'acte institucional es dedica a la manosfera, eixa barreja d'espais virtuals on es difonen actituts misògines i antifeministes. Serà el proper dimarts 5 de març a les 18 hores a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i parlarem amb acadèmiques, streamers i youtubers sobre situacions que han viscut i sobre si la creació de continguts fets per dones amb temes tradicionalment masculins com la tecnologia, els videojocs o l'esport està fent que s'avance en igualtat.

Comptarem amb la presència de les autores de l'estudi: Jóvenes en la Manosfera. Influencia de la misoginia digital en la percepción que tienen los hombres jóvenes de la violencia sexual, Elisa García-Mingo i Silvia Díaz Fernandez. En aquest informe aporten explicacions sobre l'emergència, la configuració i la pol·linització de discursos antifeministas que sorgeixen de comunitats misògines d'Internet, la denominada manosfera espanyola.

També comptarem amb tres streamers i youtubers amb qui compartirem experiències: Miare, Mery Soldier i Jen Herranz.

 

Inscripció

 
 

Llista d'enllaços: