Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

La Universitat organitza la I Jornada d'emocions, disseny, anàlisi de dades i realitats científiques sobre igualtat de gènere i diversitat

  • 5 de juny de 2023
Image de la noticia

Dimarts 27 de juny de 2023 a les 13,30h al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València tindrà lloc la “I Jornada d'emocions, disseny, anàlisi de dades i realitats científiques sobre igualtat de gènere i diversitat. Emociona't amb les dades”.

La Jornada serà un espai de reflexió i debat sobre la igualtat de gènere i la diversitat i el món de la Ciència. I l'eix de la Jornada és la temàtica de l'anàlisi de les dades i el disseny de les recerques com a elements clau que envolten a la recerca i a les persones, ja siga com a consumidores o lectores d'informació i/o com a productores d'informació
científica.


L'activitat es realitza des de la visió de la transversalitat dels seus continguts sobre la integració de la perspectiva de gènere en l'ensenyament, la recerca i la formació en igualtat i diversitat. L'activitat està dirigida al professorat universitari i no universitari, alumnat i públic en general.

L'objectiu és donar accés a una visió general i accessible a tota mena de públic sobre els resultats de la Ciència i l'anàlisi de les dades a través de la temàtica de la perspectiva de gènere i la diversitat. En la Jornada participaran investigadores i investigadors amb vídeo-càpsules de diferents àrees com la psicologia, la medicina, el patrimoni, les migracions, les matemàtiques, l'educació afectiu-sexual, el gènere, la memòria..