Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat entre dones i homes

  • 7 de gener de 2020

Per vuitè any consecutiu la Universitat de València convoca ajudes econòmiques per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat entre dones i homes i la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari.

El termini per lliurar les sol·licituds comença hui 7 de gener i acaba el proper 21 de gener i es poden presentar totes les associacions, grups o persones que presten serveis a la Universitat de València.

El Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat a través de la Unitat d’Igualtat gestiona un any més aquesta convocatòria i tant les bases com les sol·liciuds estan disponibles al taulell d’anuncis de la Universitat de València https://webges.uv.es/uvTaeWeb/  i a la pàgina web de la Unitat d’Igualtat  http://www.uv.es/igualtat 


Paral·lelament, la Delegació d’Estudiants i el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, convoquen també ajudes dirigides a associacions i col·lectius estudiantils per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de "De març a novembre per la Igualtat".


Ambdues convocatòries responen al compliment i als objectius concrets del Pla d'Igualtat de la institució.

Convocatòria

Resolució de les ajudes

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies