Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Llista de Vídeos

La Universitat de València ha aconseguit el lideratge en un projecte de recerca europeu per a estudiar la bretxa salarial i de treball familiar i domèstic en l'àmbit de les desigualtats de gènere. Dos professors de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials són els coordinadors d'aquesta recerca, una d'ells la nostra entrevistada, Capitolina Díaz.
Entrevista a María Luisa Moltó Carbonell Catedrática de la Facultad de Ciencies Econòmiques i empresarials i Directora del Institu Universitari d'Estudis de la Dona.
Entrevista a Rosa Marín Saez, Vicerectora de Postgrau de la Universitat de València
Entrevista a Olga Gil, Vicerectora de relacions internacionals i cooperació
Entrevista a Amparo Mañés, directora del Servei d'Anàl·lisi i Planificació de la Universitat de València. Realitzada en febrer de l'any 2011.
Entrevista a Mª Luisa Contri, professora titular del departament de Ciències Experimentals de l'Escola Universitària de Magisteri i secretària General de la Universitat de València entre els anys 2002 i 2010, realizada en març de l'any 2011.
Entrevista a Ester Barberá, directora del Institut Universitari d'Estudis de la Dona, catedràtica de Psicología i coordinadora de projectes d'investigació sobre Psicología del gènere. Realitzada en febrer de l'any 2011.
Entrevista realitzada a Inmaculada Santaemilia, Vicegerenta econòmica de la Universitat de València
Entrevista realitzada a Charo Álvarez, Directora del servei d'Informació i Dinamització de la Universitat de València.
L'acte del Dia Internacional per l'eliminació de la Violència de Gènere, s'ha celebrat en l'edifici de Rectorat amb la conferència de Miguel Lorente Acosta, qui ha exercit fins fa un any com delegat del Govern contra la Violència de Gènere
Vídeo institucional de la Universitat de València
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies