Crear les condicions perquè la comunitat Erasmus Mundus puga realitzar aportacions que li permeten enfortir l’ensenyament superior de caràcter internacional.

 

En la Jornada es presentarà informació actualitzada sobre el nou programa de la Unió Europea “Erasmus for All” i sobre l’experiència assolida fins ara amb els programes Erasmus Mundus. Així mateix, s’hi presentarà informació sobre una enquesta internacional sobre els programes internacionals universitaris que ofereixen títol conjunt o doble. També s’hi oferirà informació sobre els recents desenvolupaments sobre garanties de qualitat en l’ensenyament superior en l’àmbit europeu.

S’actualitzarà la informació sobre els progressos del projecte EM-Idea, en especial sobre allò que fa a la creació d’una associació de coordinadors de programes conjunts d’ensenyament superior. També s’hi inclouran sessions per a la reflexió i el debat sobre les qüestions fonamentals de l’aplicació de la futura associació, l’estructura de la qual es vol establir finalment en la 6a JORNADA EM-Idea (Bordeus , 12 de juliol de 2013).

Horari de la jornada:

8:45 h. a 14:00 h.

14:45 h. a 18:00 h.

 

Data 8 de març de 2013 de 08:45 a 18:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Edifici "La Nau". Calle de la Universidad , 2. València.

 
Organitza

Projecte Erasmus Mundus EM-IDEA-VLC/CAMPUS. Valencia, International Campus of Excellence.

http://www.em-concilium.eu/

 

Contacta idocal@uv.es

 
Més informació