Ajudes Fora de classe per a activitats socioculturals
Ajudes Fora de Classe per a activitats socioculturals. Fins a 2.500 euros!

Les ajudes Fora de Classe ofereixen suport econòmic i assessorament a l’estudiantat de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals. El termini per presentar propostes estarà obert de l’1 al 25 de setembre i es poden obtenir fins a 2.500 euros!

Amb les ajudes Fora de Classe, es pot organitzar una jornada, un congrés, editar una revista, realitzar una exposició fotogràfica o impulsar un programa de sensibilització sobre alguna temàtica d’interés. Aquests són només alguns dels exemples d’activitats socioculturals que poden comptar amb el suport d’aquesta convocatòria d’ajudes que impulsa la Delegació d’Estudiants i gestiona el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

La finalitat d’aquestes ajudes és afavorir que l’estudiantat puga implicar-se en la programació sociocultural de la Universitat aportant propostes i duent-les a terme en totes les seues fases, a més de compartir una experiència amb companys i companyes i professionals amb interessos comuns.  

El primer termini del curs 2023-2024 per presentar projectes d’activitats estarà obert de l’1 al 25 de setembre, per a iniciatives que es duguen a terme entre l’1 de novembre de 2023 i el 31 de març de 2024. En el segon quadrimestre, s’obrirà un nou termini per a activitats que es desenvolupen a partir d’abril de 2024. 

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) també ofereix un servei d’assessorament, per a qui ho desitge o necessite, en el disseny i la realització del projecte. 

 

Data De 7 de setembre de 2023 a 25 de setembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Universitat de València

 
Organitza
 

Contacta foradeclasse@uv.es

 
Més informació