La Càtedra Demetrio Ribes UVEG-CITMA presenta a Alacant la versió on-line d’este treball científic realitzat conjuntament amb la Fundació Miguel Aguiló.

 

La Càtedra Demetrio Ribes UVEG-CITMA presenta a la ciutat d’Alacant un dels seus últims treballs, la Guia de Ponts de la Província d’Alacant. El treball ha estat coordinat per la catedràtica d’Història de l’art Inmaculada Aguilar, responsable de la Càtedra Demetrio Ribes, junt amb Miguel Aguiló, president de la Fundació Miguel Aguiló. La investigació forma part d’un projecte de llarg recorregut promogut per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.

El document, que es podrà consultar des de la pàgina web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, es presentarà al Saló d’Actes de l’Edifici municipal Porta Ferrissa d’Alacant (carrer Jorge Juan, 21). En la presentació participaran el Secretari Autonòmic d’Infraestructures y Transport, Victoriano Sánchez- Barcaiztegui; Carlos Eleno, Director General de Transport i Logística; el regidor de Foment y Treball d’Alacant, Carlos Castillo; Inmaculada Aguilar, responsable de la Càtedra Demetrio Ribes y Miguel Aguiló, president de la Fundació Miguel Aguiló.

La falta d’estudis sobre els ponts de la província d’Alacant, el minuciós treball interdisciplinari, l’ampli espectre temporal analitzat, els mapes i fotografies realitzats especialment per a este treball, convertixen la guía en un treball destinat a ocupar un espai rellevant dins de la producció científica.

L’enllaç, actiu immediatament després de la presentació, és el següent:

http://www.cit.gva.es/val/informacion-al-ciudadano/doc-y-publicaciones/fondo-editorial/catalogodigital/

 

Data 28 de gener de 2013 d' 11:00 a 13:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Saló d’Actes de l’Edifici municipal Porta Ferrisa d’Alacant (carrer Jorge Juan, 21), el dilluns 28 a les 11:00 hores.

 
Organitza

Cátedra Demetrio Ribes UVEG-CITMA.

http://www.catedrademetrioribes.gva.es/

 

Contacta serdoga2@uv.es

 
Més informació