GIUV2013-171
Estudi a nivell molecular de la resposta a estrés dels llevats vínics durant el seu ús industrial i de la seua rellevància en a l'eficiència fermentativa. El grup principalment es dedica a la caracterització de la resposta a estrés oxidatiu i de la seua relació amb la longevitat dels llevats.
- Identidificacion de los mecanismos moleculares implicados en la respuesta a daño oxidativo durante el uso industrial de levaduras vinicas
- Estudio del impacto de la regulacion del metabolismo en la longevidad de las levadura S cerevisiae durante el proceso de fermentacion vinica
- Identificacion de compuestos quimicos artificiales y nutraceuticos capaces de atenuar el daño oxidativo y de retrasar el envejecimiento
- Estudi a nivell molecular de la resposta a estrès dels rents del vi durant el seu ús industrial i de la seua rellevància en la seua eficiència.Estudi a nivell molecular de la resposta a estrés dels llevats vínics durant el seu ús industrial i de la seua rellevància en a l'eficiència fermentativa. El grup principalment es dedica a la caracterització de la resposta a estrés oxidatiu i de la seua relació amb la longevitat dels llevats.
Nom | Caràcter de la participació | Entitat | Descripció |
---|---|---|---|
Equip d'investigació | |||
AGUSTIN ARANDA FERNANDEZ | Col·laborador-a | Instituto de Geografia e Ordenamento do Território | investigador-a |
- Elaboración de vinos.
- Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SYSBIO)
- Vino, levadura vínica seca activa, estres oxidarivo, envejecimiento