• CG1: Posseir coneixements bàsics en la fisiologia, producció, reproducció i nutrició d'espècies clau en aqüicultura, així com de la funció i manipulació dels cicles biològics i fisicoquímics en tancs.
  • CG2: Posseir coneixements bàsics en la identificació i control de patologies en granges d'aqüicultura.
  • CG3: Posseir coneixements bàsics en el disseny d'instal·lacions, així com l'avaluació de l'impacte ambiental de les mateixes.
  • CG4: Posseir coneixements bàsics per al disseny i anàlisi d'experiments, la gestió i ordenació del sector; i estratègies de divulgació i comunicació científica.
  • CG5: Adquirir la capacitat per a exercir tasques com ara: (a) analitzar la qualitat d'aigües; (b) desenrotllar cultius auxiliars i de producció; (c) controlar i diagnosticar malalties; (d) realitzar controls de qualitat i traçabilitat; (e) analitzar i previndre riscos en la cadena de producció; i (f) dissenyar instal·lacions.
  • CG6: Adquirir les destreses bàsiques necessàries per a: (a) identificar objectius rellevants d'investigació i planificar la seua consecució de forma realista; (b) dissenyar anàlisis experimentals que permeten incrementar el coneixement sobre producció, reproducció, manteniment i patologia d'espècies clau i espècies potencials en aqüicultura, així com per a ajudar a resoldre problemes de nova aparició; i, (c) produir coneixement comunicable, és a dir, ser capaç d'elaborar la informació obtinguda en un format científic estàndard.
  • CG7: Adquirir les destreses bàsiques necessàries per a: (a) anticipar les necessitats d'I+D+i (p.e., les derivades de la introducció de noves espècies o la profilaxi enfront de patògens emergents) ; (b) previndre l'impacte ambiental potencial; i (c) organitzar la producció assegurant la seua viabilitat."