En el procediment de selecció s’aplicaran els criteris de valoració següents:
a) 80% per l’expedient acadèmic de formació oficial acreditada d’acord amb la normativa de valoració d’expedients acadèmics de la UPF i la UVEG.
b) 20% per formació acadèmica o professional complementària. Es podrà realitzar una entrevista per valorar aquest ítem. Es prioritzarà els i les estudiants que tinguen els requisits d’accés el mes de juny anterior a l’inici del curs acadèmic per al qual sol•liciten l’accés.

Documentació que cal presentar-hi:
1. Títol universitari oficial, és a dir, de llicenciatura, enginyeria, arquitectura o bé diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica, o, altrament, declaració signada d’estar en disposició d’obtenir el títol corresponent en el moment d’iniciar el curs acadèmic. L’admissió al màster està condicionada a la presentació del títol corresponent (o del resguard d’haver abonat els drets de títol) abans del començament del pròxim curs acadèmic.

2. Acreditar un nivell de llengua anglesa suficient per a poder seguir un curs impartit en anglès, per mitjà d’una entrevista personal. També es poden utilitzar per a acreditar aquest nivell els documents següents:
a) First Certificate in English, b) Certificat d’aptitud de l’Escola Oficial d’Idiomes, c) Certificate of Competency in English (ECCE), Universitat de Michigan, d) Puntuació de 213 en el Test of English as a Foreign Language (TOEFL), e) Puntuació de 6,5 en l’International English Language Testing System (IELTS) o d’haver superat el nivell 4 de l’Escola Oficial d’Idiomes.

3. Expedient acadèmic.

4. Acreditació de formació acadèmica, investigació o professional complementària (si es posseeix).