Títol universitari:
- Un títol universitari oficial espanyol
- Un títol estranger equivalent homologat.
- Títol universitari oficial expedit per una institució d’educació superior de l’espai europeu d’educació superior (EEES)
- Els titulats en sistemes educatius estrangers poden accedir als estudis de postgrau sense necessitat d’homologar els seus títols, amb la resolució favorable d’accés als estudis de postgrau del rector de la Universitat de València, que es concedeix després de comprovar que el títol estranger acredita un nivell de formació equivalent al dels títols espanyols de grau corresponents i que faculten, al país on s’ha expedit el títol, per a l’accés als estudis de postgrau. Aquesta admissió no implica en cap cas l’homologació del títol estranger que posseïsca l’interessat ni el reconeixement a altres efectes distints del de cursar els estudis de postgrau. Una vegada aprovades les matèries de postgrau corresponents, els títols de màster o de doctor obtinguts tindran plena validesa oficial.
Perfil d’ingrés recomanat:
- Llicenciats, diplomats i graduats en economia, administració d’empreses o titulacions semblants.
- Llicenciats, diplomats i graduats en altres titulacions que hagen cursat estudis rellevants en l’àmbit de l’economia i els negocis, preferentment amb perfil internacional.
- Llicenciats, diplomats i graduats en altres titulacions, amb experiència professional significativa en l’àmbit de l’economia i els negocis, preferentment amb perfil internacional.
- Nivell mínim d’anglès B2, a partir de la classificació del marc comú europeu de referència.
- Nivell mínim de castellà C1, a partir de la classificació del marc comú europeu de referència.