Considerem que en l’educació participen professionals que tenen titulacions de diferents àrees de coneixement. Per això, aquest màster no estableix cap restricció en les titulacions d’accés al curs. Tanmateix, per a l’admissió prevaldran els candidats que tinguen experiència professional en l’àmbit de l’educació, així com els que provinguen de les titulacions de grau, diplomatura o llicenciatures en magisteri (en les diferents especialitats), educació social, pedagogia o psicopedagogia (o els equivalents de l’estranger).

Es considera interessant, encara que no és un requisit d’entrada, certa experiència professional (o almenys de pràctiques) en els àmbits del màster, per a permetre una assimilació més significativa de les competències d’aquest.


 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies