INFORMACIÓ SOBRE ELS GRUPS DE PRÀCTIQUES I EL TREBALL FI DE MÀSTER

La matrícula i adscripció als grups de Pràctiques i TFM del Màster en Treball Social en l’àmbit sanitari funcionaran de la següent manera:

  • Matrícula: la matrícula de les Pràctiques i el Treball Final de Màster (TFM) estarà vinculada a alguna de les 8 universitats que ho imparteixen. Per això es crearan 8 grups, amb 7 places a cadascun d’ells. De manera que, de les 56 places disponibles a la matrícula, cada Universitat tindrà assignat un grup amb 7 places per a les Pràctiques i el TFM. La matrícula es realitzarà en funció de la nota obtinguda a la baremació d'accés al Màster.
  • En relació amb les Pràctiques Externes, una vegada realitzada la matrícula per part de l'alumnat, i quedant adscrits a una Universitat concreta, aquest podrà sol·licitar una de les següents opcions:

  • Elecció, per ordre resultant de la baremació, del centre de pràctiques: cada Universitat oferirà un llistat de possibles entitats on realitzar les pràctiques per a aquells alumnes matriculats en aquesta. Els alumnes no podran optar a places oferides per altres Universitats diferents a la de la seua matrícula.
  • Autopracticum: l'alumnat podrà proposar una entitat on realitzar les pràctiques. La Comissió Acadèmica del Màster revisarà la proposta i donarà el vistiplau o no a aquesta.
  • Reconeixement per experiència professional: aquesta modalitat es regirà pels criteris marcats en la memòria de verificació del Màster, que indica que “El reconeixement de crèdits afectarà només i exclusivament a l'assignatura de Pràctiques Externes (9 crèdits) per experiència laboral acreditada en Treball Social en l'àmbit Sanitari. El reconeixement per experiència laboral es realitzarà a partir de 4 anys d'experiència laboral acreditada en Treball Social en l'àmbit Sanitari.”