-Avaluar la percepció del consumidor sobre la informació alimentària i comprensió de l'etiquetatge d'aliments.-Conéixer la legislació relacionada amb l'etiquetatge alimentari.-Conéixer i saber interpretar la informació alimentària (obligatòria, nutricional i etiquetatge frontal) facilitada al consumidor mitjançant l'etiquetatge dels aliments.- Avaluar la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'etiquetatge d'aliments. - Aplicar els coneixements sobre etiquetatge alimentari al consell dietètic en un gabinet dietoterapèutic. -Adquirir formació bàsica que capacite per a una correcta selecció d'aliments orientada a la promoció de la salut.- Fomentar l'esperit crític enfront de la informació aportada pels mitjans de comunicació sobre el perfil nutricional i saludable dels aliments. -Adquirir destresa en l'elaboració de material divulgatiu per a l'educació nutricional.- Proporcionar a l'estudiant una visió teoricopràctica de l'empresa alimentària i de les funcions i aplicacions del màrqueting en la indústria alimentària.
Curs acadèmic Curs 2024/2025
ÀreaÀrea de Salut
Tipus de cursExpert Universitari
Modalitat:On-line
Preu matrícula 750 € (Importe preu al públic)
Termini de preinscripció18/10/24
Data d'inici curs novembre 0024
Data de finalització curs abril 0025
Edició11 ª
Codi títol24712940
Crèdits:16.00 Crèdits ECTS
Horari
Lloc d'impartició
Assessorar i/o verificar l'adequat etiquetatge nutricional i divulgació d'informació alimentària en administració pública, empreses de sector alimentari i institucions sanitàries assistencials. Educació nutricional en àrea clínica (gabinet dietoterapèutic, atenció primària i oficines de farmàcia).
Organitzador
Direcció
Telèfon