Objectius

-Avaluar la percepció del consumidor sobre la informació alimentària i comprensió de l'etiquetatge d'aliments.
-Conéixer la legislació relacionada amb l'etiquetatge alimentari.
-Conéixer i saber interpretar la informació alimentària (obligatòria, nutricional i etiquetatge frontal) facilitada al consumidor mitjançant l'etiquetatge dels aliments.
- Avaluar la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'etiquetatge d'aliments.
- Aplicar els coneixements sobre etiquetatge alimentari al consell dietètic en un gabinet dietoterapèutic.
-Adquirir formació bàsica que capacite per a una correcta selecció d'aliments orientada a la promoció de la salut.
- Fomentar l'esperit crític enfront de la informació aportada pels mitjans de comunicació sobre el perfil nutricional i saludable dels aliments.
-Adquirir destresa en l'elaboració de material divulgatiu per a l'educació nutricional.
- Proporcionar a l'estudiant una visió teoricopràctica de l'empresa alimentària i de les funcions i aplicacions del màrqueting en la indústria alimentària.

Curs acadèmic Curs 2024/2025

ÀreaÀrea de Salut

Tipus de cursExpert Universitari

Modalitat:On-line

Preu matrícula

750 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València)
  

Termini de preinscripció18/10/2024

Data d'inici curs novembre 2024

Data de finalització curs abril 2025

Edició11 ª

Codi títol24712940

Crèdits:16.00 Crèdits ECTS

Horari

Les sessions per videoconferència síncrones d'assistència obligatòria seran a les vesprades en els mesos de febrer-abril

Lloc d'impartició

Aula Virtual de la Universitat de Valencia
Eixida professional

Assessorar i/o verificar l'adequat etiquetatge nutricional i divulgació d'informació alimentària en administració pública, empreses de sector alimentari i institucions sanitàries assistencials. Educació nutricional en àrea clínica (gabinet dietoterapèutic, atenció primària i oficines de farmàcia).

Direcció

Organitzador

Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal

Direcció

Guadalupe García Llatas
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València
Profesor/a Titular de Universidad
Amparo Asunción Alegría Torán
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València
Catedrático/a de Universidad
Més Informació

Telèfon

96 160 3000

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.