El rector ha inaugurat el I Congrés internacional ‘Universitat i Propietat Intel·lectual: el Present i els Nous Reptes’

D'esquerra a dreta, Concha Saiz, Esteban Morcillo, Salvador Montesinos i Jesús Olavarria.

El rector de la Universitat de València ha inaugurat el I congrés internacional ‘Universitat i Propietat Intel·lectual: el Present i els Nous Reptes’, que es realitza fins a hui divendres en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. L’acte està organitzat pel grup de recerca GI+dPI de la Universitat i VLC/CAMPUS, en el marc del Projecte d’I+D del Ministeri de Ciència i Innovació DER 2.010-21.327, davant l'interés que suscita la temàtica sobre la Propietat Intel·lectual en relació amb el món acadèmic.

El rector ha destacat el "gran interés d'aquest congrés" i ha mostrat la seua voluntat de que "després del primer vingen molts més. És necessari impulsar més congressos amb aquesta temática”. El rector ha mencionat les dos normes que incideixen directamente en aquesta problemática –la Llei d’Economia Sostenible i la Llei de la Ciència i la Tecnologia–  i ha assegurat que “el debat es de principal importància . Hi ha que treballar amb propostes de canvis normatius”.

 El congrés vol ser un fòrum d’encontre per a discutir lliurement les relacions actuals entre Universitat i Propietat Intel·lectual sobre quatre eixos fonamentals. Són: ‘Propietat Intel·lectual i docència universitària’, ‘Propietat Intel·lectual i investigació’, ‘Propietat Intel·lectual i biblioteques universitàries’ i ‘Propietat Intel·lectual i transferència de coneixement’.

 El rector ha estat acompanyat a la taula inaugural per Concha Saiz i Jesús Olavarria, directors del Congrés, i per Salvador Montesinos, degà de la Facultat de Dret.

El programa del congrés es pot consultar fent un clic ACÍ.

Data d'actualització: 25 de de novembre de 2011 07:00.

Llista de notícies