University of Valencia logo Logo Web and Marketing Unit Logo del portal

Cursos d'autoformació en línia per a editors i editores dels portals web de la UV

26 june 2023

Els editors i editores dels web corporatius de la UV poden sol·licitar accés a un curs en línea d'autoformació en el maneig del gestor de continguts, i altre específic sobre l'edició dels web dels portals d'investigació. Amb aquesta oferta, disponible a l'Aula Virtual UV, la Unitat Web i Màrqueting pretén donar resposta a tots els dubtes i interrogants que puguen sorgir quan un editor o una editora es planteja generar o editar textos i notícies, actualitzar spots i altres imatges, actualitzar llistes de personal, o publicar vídeos, entre moltes altres elements que es poden generar amb el gestor de continguts. 

Amb el curs, els editors i editores dels web coneixeran el funcionament del gestor de continguts de la Universitat de València (WebCenter Sites Oracle), que és l'aplicació informàtica que es fa servir per a crear, editar, gestionar i publicar continguts en diversos formats en l’entorn web UV. S’ensenyen també les bones pràctiques i recomanacions d’estil, posicionament, inclusió i accessibilitat per a la generació de continguts més adients en el nostre context institucional.

El contingut del curs s'estructura en diferents temes amb recursos de suport que permetren resoldre possibles dubtes i ampliar els  coneixements sobre el tema en qüestió: continguts en format vídeo i pdf, exercicis de consolidació , entrades de blog per ampliar informació i un glossari.

El curs específic sobre els portals dels grups d'investigació incideix en els elements més adients per a aquest tipus de continguts, sobretot els components de projectes d'investigació.

La sol·licitud per a fer el curs d'autoformació s'ha de tramitar a través de TiquetingUV. Es clica sobre el cercle 'Necessites formació', i s'obrirà un formulari on s'ha de facilitar l'usuari curt UV del o la sol·licitant, i el portal o els portals web en els quals treballen. L'accés al curs s'atorga inicialment per a tres mesos, però el període és prorrogable en el cas que es necessite. 

Tags