University of Valencia logo Logo Web and Marketing Unit Logo del portal

La Unitat Web i Màrqueting (UWM) de la Universitat de València (UV) està desenvolupant un programa de suport adreçat als esdeveniments organitzats per les estructures de la UV.

La participació en aquest programa de suport està dirigida a totes aquelles estructures de la UV (facultats, departaments, instituts, càtedres, serveis…) interessades en l’organització de qualsevol esdeveniment (seminaris, jornades, congressos…) que compte amb l'organització, la col·laboració i/o la participació activa de la Universitat de València.

L'objectiu del programa és facilitar, millorar i enfortir la presència i posicionament digital d’aquests esdeveniments organitzats per les diferents estructures de la UV.

Accedisca al Programa de Suport per a Esdeveniments UV de la Unitat Web i Màrqueting (UWM).

La Unitat Web i Màrqueting (UWM) de la Universitat de València (UV) ofereix tres modalitats per a desenvolupar i mantindre la comunicació en línia dels esdeveniments programats dins de les estructures organitzatives de la UV.

Aquestes tres modalitats incorporen la inscripció dins de la pròpia plataforma amb la finalitat de donar un suport integral (inscripció, acreditació, certificació i pagament) segons les necessitats específiques de cada esdeveniment i en funció de la modalitat triada.

Per a garantir aquest suport integral de l’esdeveniment no serà possible gestionar la inscripció a través d'altres plataformes externes públiques o privades.