Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

TRABAJAR EN LA EU: TEORIA Y PRÁCTICA

  • 17 de maig de 2016
Image de la noticia

Dies 23 i 24, seminari pràctic dirigit a alumnes, ex alumnes i futurs alumnes del Master en Estudis Internacionals i de la Unió Europea de la Universitat de València.

Seminari pràctic dirigit a alumnes, ex alumnes i futurs alumnes del Master en Estudis Internacionals i de la Unió Europea de la Universitat de València.
Objectius i continguts del Seminari: Les institucions de la Unió Europea ofereixen una carrera professional internacional a persones ambicioses i amb un alt grau de competències. Preparar-se per als exàmens exigeix conèixer amb antelació quina tipus de perfils es necessiten, aprendre idiomes, i perseguir un alt nivell d'excel·lència professional, encara a nivell junior. Juntament amb informació objectiva sobre eixides professionals en aquest seminari s'oferiran recomanacions pràctiques.

 

1.– Sobre pràctiques professionals en les institucions europees. Informació, requisits i terminis.

2.– Sobre oportunitats professionals permanents en les institucions i agències europees.

3.– Sobre com treballar per a la Unió Europea Estructura: Quatre hores lectives en dues sessions a desenvolupar el dilluns 23 de maig de 2016 de 17.00 a 19.00 h. i el dimarts 24, de 12.00 a 14.00 h. en l'Aula 1.P.08 (Facultat de Dret, Edifici Departamental)

Més informació del curs

Consulta el cartell ací