• imagen horari pasqua

  29/03/17

  Horari Setmana Santa i Pasqua

  Biblioteca de Ciències de la Salut

  tancada del 13 al 24 d’abril

   

 • imagen cohrane clinical answer

  29/03/17

  Nou recurs per a l'àrea de salut: Cochrane clinical answers

  Eina de suport clínic la qual proporciona respostes basades en evidències d'alta qualitat de revisions sistemàtiques Cochrane. Evidències pràctiques per a la presa de decisions en salut. Respostes breus a preguntes clíniques. Cada Cochrane Clinical Answer (RCC) conté una pregunta clínica, una breu resposta (entre un i quatre paràgrafs) i ofereix l'oportunitat d ' "aprofundir" en l'evidència amb les revisions Cochrane. Les respostes clíniques de Cochrane es desenvolupen utilitzant un procés rigorós, assegurant que la informació a la qual s'accedeix reflexa les últimes investigacions.

 • base de dades MedPix

  10/02/17

  Nova base de dades MedPix

  MedPix, per a Ciències de la Salud:
  La National Library of Medicine acaba d'anunciar la seua nova base de dades d'imatges mèdiques MedPix en obert. És una base de dades d'imatges mèdiques i casos clínics amb més de 53.000 provinents de gairebé 13.000 casos (integra imatges de gran qualitat classificades per casos. Presenta un cas cada setmana on es poden llegir les principals dades i fer una autoavaluació dels coneixements. Està dirigida a l'aprenentatge de professionals i estudiants de la Salut i revisada per experts).
  El material està organitzat per ubicació de la malaltia (sistema d'òrgans), categoria de la patologia, perfils de pacients i per classificació d'imatges i llegendes. La col·lecció es pot buscar per paraules clau, tipus d'imatge, autors i altres opcions.
  Accés: http://trobes.uv.es/record=b2574946~S1*val

 • calendario

  14/12/16

  Horari de nadal i obertura 24 hores

   

  Oberta:

  19 al 23 de desembre: horari habitual

  27 al 30 de desembre de 8.15-14.30 h

  2 al 5 de gener de 8.15-14.30 h

  Oberta caps de setmana: 7-8, 14-15 i   21-22 de gener de 9.00 a 21.00 h

  Tancada:

  24 al 26 de desembre
   1 i 6 de gener

 • cartel

  14/12/16

  Dia 16 de desembre tancada 2 hores

  El 16 de desembre de 14:00h. a les 16:00h. la biblioteca romandà tancada per tasques internes.

 • presentacion

  09/12/16

  Servicio de apoyo a la investigación en la Biblioteca de Ciències de la Salut

  Adaptación de los servicios del SBD orientados al apoyo a la investigación.

 • portada de un manuscrito

  07/11/16

  La Biblioteca Virtual de la Real Academia Nacional de Medicina

  La història de La Real Acadèmia Nacional de Medicina comença cap a mitjan segle XVIII, posseeix una magnífica biblioteca: http://biblioteca.ranm.es/ amb manuscrits i impresos, indispensables per a l'estudi i recerca de la història de la medicina a Espanya.

  Per a donar la major visibilitat possible i fer-ho accessible als estudiosos, investigadors i ciutadans en general, s'ha iniciat la Biblioteca Virtual de la Real Acadèmia Nacional de Medicina http://bibliotecavirtual.ranm.es/ amb 1400 títols a text complet i més de 100 mil objectes multimèdia associats

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies