Llista de Vídeos

Aquest video arreplega les activitats realitzades per al 8º aniversari de l'Institut Confuci de la Universitat de València.
Vam visitar l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, al Parc Científic de la Universitat de València. Allà ens van rebre els investigadors Manel Porcar, Kristie Tanner i Cristina Vilanova i vam aprofitar per demanar-los que ens recomanaren alguns llibres per llegir aquestes vacances. Les lectures escollides són «¿Quién se comió mi planeta?», d’Antonio de la Fuente Arjona; «Spartana», de Juan José Gómez Cadenas; i «100 moments estel·lars de la ciència», de Pasqual Bernat.
Juli Peretó, investigador i professor de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València, i Antonio Lazcano, catedràtic d’origen de la vida a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, conversen en aquest vídeo sobre «L’origen de la vida». És el títol del número 87 de la revista Mètode que ambdós han coordinat i que té per objectiu traçar una narrativa coherent sobre l’origen de la vida amb totes les dades i informacions disponibles.
La Universitat de València ha dissenyat un nou dispositiu de baix cost capaç d'identificar anònimament moviments de vehicles o persones i extraure informació d'interés sobre itineraris i pautes de comportament, per a la gestió de la mobilitat en entorns tant urbans com interurbans.
Centenars de membres de la comunitat universitària s'han concentrat, aquest dilluns, als diferents campus de la Universitat de València per a guardar cinc minuts de silenci en record de les víctimes i condemna dels atemptats de París. També les banderes dels edificis oficials de la Universitat onejaran a mig pal al llarg del dia de hui. La Universitat ha fet públic un comunicat oficial de condemna dels atemptats.
Enhorabuena por el Nobel de Física 2015 Instituto de Física Corpuscular (U.Valencia-CSIC) a los Profesores Takaaki Kajita y Arthur B. McDonald por haber sido galardonados con el premio Nobel de Física 2015.
Per què l’Univers està fet de matèria i no hi ha antimatèria. L’explicació a un dels interrogants més importants de la ciència pot estar en les mans del grup de científics que participa en l’experiment Next, un detector de partícules dissenyat per a comprovar una estranya propietat del neutrí i que tindria importants repercussions per a la Física i la Cosmologia.
La Universitat de València ha desenvolupat un sensor colorimètric passiu per a la detecció 'in situ' d'amines en aire amb excel·lents característiques que permeten el seu ús en la detecció d'amines en atmosferes reals, en sistemes de control mediambiental i seguretat personal en empreses del sector químic i alimentari.
La Universitat de València ha desenrotllat un nou mètode i dispositiu per a la detecció de contaminants orgànics volàtils en aire. Este dispositiu permet el mostreig passiu de contaminants com els generats en la indústria de refineria o pintura de forma fàcil, ràpida i amb gran versatilitat.
La Universitat de València ha estat nomenada la primera d'Espanya en ciències agrícoles, i la quarta de l'Estat, segons el rànquing The Best Global Universities, elaborat per la revista americana 'U.S. News & World Report'.
La Universitat de València i la Universitat de Bar-Ilan han desenrotllat un nou dispositiu per a identificar a distància el so i les vibracions amb precisió. Este dispositiu pot aplicar-se en biomedicina per a prendre dades com la freqüència cardíaca, o el nivell de sucre en sang, de forma no invasiva.
Investigadores de la Universitat de València i de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries han creat conjuntament un nou mètode per a la prevenció i el control biològic del pansiment de les plantes causada pel bacteri R. solanacearum. Es tracta d'un nou procediment alternatiu als tractaments ja existents químics o físics. Este nou mètode biològic és més eficaçment i altament específic contra este bacteri patogen, a més de ser respectuós amb el medi ambient.
Investigadors de la Universitat de València, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, han creat un nou sistema que permet determinar les propietats físiques de materials i mostres biològiques com per exemple la puresa i cristal·linitat, l'homogeneïtat o l'eficiència radiativa.
En este vídeo aprenderemos a crear un MOOC en la plataforma http://uvx.uv.es de la Universitat de València.
La Universitat de València ha dissenyat nous nanocomposites de baix cost amb excel·lents propietats de supercapacitancia i magnetorresistencia geganta (GMR), aplicables per exemple en sistemes d'emmagatzematge d'energia. A més, partint del nou nanocomposite, es poden aïllar fàcilment nanoformes de carboni diverses.
La Universitat de València ha dissenyat nous sensors colorimètrics del compost tòxic cianur d'hidrogen, amb excel·lents característiques de selectivitat, i límits de detecció dins dels rangs de seguretat comunament acceptats. Els nous sensors no empren metalls pesats, per la qual cosa són més respectuosos amb el medi ambient.
La Universitat de València ha desenvolupat un nou dispositiu d'exfoliació micromecànica per via seca de materials laminars bidimensionals, com grafeno o dicalcogenuros metàl·lics. El nou mètode possibilita l'obtenció de monocapes amb àrees més grans i en major densitat que les obtingudes mitjançant mètodes convencionals.
Sèrie de 9 vídeos realitzats per a l'Oficina de Tranferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Universitat de València (UV) amb motiu de la creació i presentació del Banc de Patents de la Generalitat Valenciana.
Sèrie de 9 vídeos realitzats per a l'Oficina de Tranferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Universitat de València (UV) amb motiu de la creació i presentació del Banc de Patents de la Generalitat Valenciana.
Sèrie de 9 vídeos realitzats per a l'Oficina de Tranferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Universitat de València (UV) amb motiu de la creació i presentació del Banc de Patents de la Generalitat Valenciana.
Conferència “Dignity: Its Essential Role in Resolving Conflict in Business Organizations”.
La Universitat de València ha celebrat la VII Gala de l'Esport en la que s'ha homenatjat els millors esportistes de les diferents competicions que al llarg de la temporada passada van aconseguir grans mèrits en l'esport i presentat els equips universitaris de la present temporada.
La nova edició de la Mostra d'Art Públic per a Joves Creadors, ha transformat un any més l'entorn de la Universitat en un lloc d'intervenció artística obert a la societat, tot implicant als joves artistes en les activitats de benvinguda al nou curs.
La Universitat de València posa en marxa una nova edició del Festival de Benvinguda per a celebrar el començament del curs. Concerts, Teatre, i art seran els protagonistes d'aquestes setmanes en les quals la Universitat posa a l'abast de la comunitat universitària una ampli repertori d'activitats culturals.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord