Llista de Vídeos

'La Traca' va ser una revista rotundament popular, anticlerical i profundament republicana. Gran part dels materials originals que es conserven d'aquesta revista i tots els aspectes van definir la 'filosofia traquera' es presenten ara en l'exposició es pot visitar en la Nau fins el 15 de gener.
Vídeo recopilatori, dirigit per Emilio Martí, del que ha estat l’activitat artística i la seua repercussió educativa als instituts en el marc del projecte de la Universitat de València 'Second Round. Art i lluita als instituts valencians'. El vídeo, que narra la història de l'art a través de dues dones enamorades, es pot visualitzar en la mostra homònima que acull La Nau del 6 a 16 d'octubre de 2016.
LINEEX, el Laboratori d'Investigació en Economia Experimental de la Universitat de València, realitza projectes d'investigació en l'àrea de l'economia experimental i del comportament.
En aquesta entrevista es repassa la importància d'estudiar la salut en els mitjans de comunicació "els mitjans emeten missatges que espanten a la gent" ens comenta Clive Seale.
Video-clip musical "El mundo cambia, si cambias tú" realitzat com a part de les activitats de Sensibilització Comunitària del Col·legi d'Educació Especial "Professor Sebastián Burgos". Aquest video està sota el projecte "Estic Actiu"d'innovació docent de la Universitat de València.
L’estudiantat i el professorat de la Universitat de València disposen de l’Aula Virtual com a ferramenta de treball per al curs acadèmic. Enguany l’eina presenta algunes novetats, la major de les quals és que està basada en la plataforma educativa Moodle. Aquest vídeo presenta la plataforma i informa l’usuari del seu contingut i ús.
Convocatòria de la primera edició del programa de pràctiques University Junior International Entrepreneurs (UJIE). Pràctiques en en l'estranger dotades amb 1.000 euros bruts per mes durant dos mesos. Informació i inscripcions
Opinió del programa formatiu de la Universitat de València gestionat per la Fundació Universitat-Empresa ADEIT en quatre empreses (Faurecia, Bayer CropSciencie, SRG Global Europa i Imegen).
En aquesta ocasió, des del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València ens proposen una activitat per a reutilitzar botelles de plàstic. Així, convertim aquests envasos en tests per a plantes aromàtiques, que després podrem utilitzar en les nostres millors receptes.
José Miguel Soriano del Castillo, professor de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València, ens parla de l'obra que ha dirigit i coordinat, el primer llibre divulgatiu sobre la xufa.
Aprofitant la seua presència al seminari Comunicar la salut: oportunitat i reptes de la divulgació mèdica, celebrat a la seu de la UIMP a València, vam entrevistar Scott C. Ratzan. Ell és doctor en Medicina i màster en Administració Pública. Treballa com a professor associat del departament de Ciències Sociomèdiques de l’Escola de Salut Pública de Mailman, Universitat de Columbia, i també és el director de Journal of Health Communication: International Perspectives i vicepresident d’assumptes empresarials per a ABInBev a Nova York.
Un total de 30 alumnes prenen aquesta setmana els laboratoris de la Universitat de València per a experimentar en un dels itineraris que han triat dins del programa del campus científic d'estiu del VLC/Campus. El professorat que coordina els diferents cursos en la Universitat ha presentat l'estudiantat el programa que a més d'aportar-los coneixements, els ajudarà a relacionar-se i a compartir experiències.
La secretària d'Estat d'I+D+i, Carmen Vela, ha visitat aquests dies la Universitat de València per a conéixer de primera mà les activitats que es desenvolupen en el campus científic d'estiu que coordina VLC/Campus. Els laboratoris de la Facultat de Química han sigut el punt d'encontre i Vela ha pogut reunir-se amb les alumnes que realitzaven les pràctiques. En total passaran 120 joves per les aules de la Universitat de València.
L’actuació s’ha centrat en la millora d’accessibilitat de l’edifici i s’emmarca dins de l’aposta de la institució cap a una Universitat més accesible a través de l’eliminació de tot tipus de barreres u obstacles.
Aquest Màster cobreix les necessitats d'una societat que demanda cada vegada més professionals en bioinformàtica, tant per a incorporar-se al món de l'empresa com als Centres d'Investigació. Vídeo presentació del Màster en la ETSE-UV
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
International Mentor Program , amb la missió d'impulsar l'educació, preparació professional i formació integral i contínua dels estudiants universitaris d'últims anys de carrera i postgrau d'Espanya.
La Universitat de València participarà en el curs acadèmic 2015-16 en l'International Mentor Program en les àrees de Biomedicina, Enginyeria, Econòmiques i Filologia. Termini de presentació de sol·licituds fins al 15 d'octubre.
Entrevista a Javier Abadia, director general corporatiu del Grup Barceló amb motiu de la seua ponència 'La passió, motor de l'empresari', prèvia a la clausura de la 17ª edició del curs Qui pot ser empresari?
'Ni captius ni desarmats: art, memòria i dolor versus política o violència a l'Espanya del segle XX' és la proposta expositiva que es pot vore fins el 2 ' en l'edifici històric de la Nau de la Universitat de València. Un títol contundent, 'llarg i sonor', a manera de 'soflama o pasquí', per a transcendir de l'art social al polític amb la mirada posada en la col·lecció Martínez Guerricabeitia.
La cantant Silvia Pérez Cruz i el músic Jordi Savall són dos dels grans noms del cartell del festival ‘Serenates’ que se celebra entre el 25 de juny i el 10 de juliol al Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El festival commemora la vinté novena edició amb un increment considerable del nombre d’actuacions: per a enguany s’han programat 15 concerts.
Un grup multidisciplinar d'investigadors de la Universitat de València està dissenyant instrumental per a la missió Solar Orbiter que l'Agència Espacial Europea i la NASA llançaran en 2018. L'objectiu és acostar-se al Sol i estudiar els fenòmens que es produeixen en la superfície del sol i inclús en l'interior d'aquest.
Deixar el correu electrònic obert o l’accés a les carpetes de l’ordinador quan eixim un moment a fer una consulta són pràctiques habituals però que comporten un risc per a la seguretat electrònica. La Universitat ha aprovat una normativa que regula la seguretat de la informació i que posa en coneixement de tota la comunitat educativa.
Centenars de persones han visitat aquest cap de setmana l'estand de la Universitat de València en la #PrimaveraEducativa, la festa per l'educació que s'ha celebrat en l'antic llit del Túria. La Universitat ha oferit més de vint activitats adaptades a xiquetes i xiquets i a les seues famílies. Un fotocall per a la graduació, màgia a través de la química, robots futbolistes o temes relacionats amb a salut, han sigut algunes de les propostes.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies