Llista de Vídeos

Vídeo promocional del MOOC "Incipit". Curs de Llatí bàsic impartit pels professors Carles Padila i Josep L. Teodoro. Producció: Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" (www.uv.es/cfq)
Rosaura Folch, es Directora Economia La Fe. En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants. En les seues mans està la presa de decisions en les empreses i institucions que hui marquen el present i el futur de nostra societat
Vídeo presentat per Pedro Clemente Ateba Nchama i Patricia Nuño López al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
La Clínica de Logopèdia de la Universitat de València té com a finalitat millorar la docència dels estudiants del grau en Logopèdia i el Màster d'especialització en intervenció logopèdica de la Universitat de València.
Si ho recordes solament podem donar-te les gràcies. Gràcies per compartir-ho i per formar part del nostre projecte.
El director del Festival de DocsBarcelona, productor executiu, realitzador i muntador va participar en les jornades inaugurals del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals de la Universitat de València.
Alguns alumnes expliquen les seues impressions sobre els títols de postgrau de la Universitat de València que gestiona ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa d'aquesta institució educativa.
Penélope Hernández, Directora de LINEEX explica el motiu de l'escassa precisió de les enquestes en les eleccions dels Estats Units.
La Universitat de València celebra l’XI Fòrum d’Ocupació, del 22 al 24 de novembre, als tres campus: Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna. Més de 60 empreses i institucions de 26 sectors es reuniran per a presentar la seua oferta de treball als titulats i les titulades de la Universitat. Organitzada per l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral – OPAL, a través de la Fundació General de la Universitat de València, aquesta edició presenta mig centenar d’activitats d’accés lliure programades a tots els campus. A més, hi haurà un Speed Cafè amb empreses de comunicació, editorials, serveis lingüístics, etcètera, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Pots seguir tota la informació del Fòrum a través de Twitter (@OPAL_valencia), Facebook (facebook.com/opaluv/) i el web www.uv.es/forodempleo
Les cinc universitats públiques valencianes han elaborat aquest vídeo per a celebrar el Dia de les Universitats Saludables cada 17 de novembre. Els bons hàbits de vida i la sostenibilitat són eixos fonamentals de la iniciativa.
En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants. En les seues mans està la presa de decisions en les empreses i institucions que hui marquen el present i el futur de la nostra societat.
Vídeo presentat per Pedro Nchama Ateba i Patricia Nuño López al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
ADEIT en tres minuts. Coneix millor la missió de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València en aquest vídeo.
Són molts els mites i preguntes que sorgeixen dels nostres participants. En aquest vídeo pretenem donar respostes.
Vídeo presentat per Jorge Marín Aracil al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants.
Daniel Marco Blanes és Director de Relacions Institucionals de Fira València. En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants. A les seues mans està la presa de decisions en les empreses i institucions que avui marquen el present i el futur de la nostra societat. Sense possibilitat ni intenció de ser exhaustius, hem contactat amb alguns d'ells i els hem demanat que es presenten i que envien un missatge a la seua Facultat, a la nostra. Aquí està el resultat.
Trobada Internacional d'Historiadors de Premsa
'La Traca' va ser una revista rotundament popular, anticlerical i profundament republicana. Gran part dels materials originals que es conserven d'aquesta revista i tots els aspectes van definir la 'filosofia traquera' es presenten ara en l'exposició es pot visitar en la Nau fins el 15 de gener.
Vídeo recopilatori, dirigit per Emilio Martí, del que ha estat l’activitat artística i la seua repercussió educativa als instituts en el marc del projecte de la Universitat de València 'Second Round. Art i lluita als instituts valencians'. El vídeo, que narra la història de l'art a través de dues dones enamorades, es pot visualitzar en la mostra homònima que acull La Nau del 6 a 16 d'octubre de 2016.
LINEEX, el Laboratori d'Investigació en Economia Experimental de la Universitat de València, realitza projectes d'investigació en l'àrea de l'economia experimental i del comportament.
En aquesta entrevista es repassa la importància d'estudiar la salut en els mitjans de comunicació "els mitjans emeten missatges que espanten a la gent" ens comenta Clive Seale.
Video-clip musical "El mundo cambia, si cambias tú" realitzat com a part de les activitats de Sensibilització Comunitària del Col·legi d'Educació Especial "Professor Sebastián Burgos". Aquest video està sota el projecte "Estic Actiu"d'innovació docent de la Universitat de València.
L’estudiantat i el professorat de la Universitat de València disposen de l’Aula Virtual com a ferramenta de treball per al curs acadèmic. Enguany l’eina presenta algunes novetats, la major de les quals és que està basada en la plataforma educativa Moodle. Aquest vídeo presenta la plataforma i informa l’usuari del seu contingut i ús.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies