Llista de Vídeos

Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
La missió del format és traslladar a la societat l'important esforç que desenvolupa la Universitat més enllà de les seues funcions de docència, recerca, transferència de coneixement i cultura.
La missió del format és traslladar a la societat l'important esforç que desenvolupa la Universitat més enllà de les seues funcions de docència, recerca, transferència de coneixement i cultura.
Vídeo sobre la iniciativa Campus Sostenible, que converteix la sostenibilitat en un eix fonamental de la política institucional de la Universitat, mitjançant la posada en marxa d'accions que permeten un desenvolupament sostenible en tots els seus àmbits d'actuació.
El president de la Generalitat Ximo Puig treballarà per a complir amb l'acord de finançament universitari que té amb les universitats públiques valencianes. Així ho ha manifestat aquest dilluns durant la inauguració de la 32ena edició de la Universitat d'Estiu de Gandia. Aquesta ha sigut la primera vegada que un president de la Generalitat ha participat en l'acte i Puig ha volgut recolzar el paper de les universitats públiques valencianes. L'edició d'enguany està dedicada a la participació.
La Universitat de València ha adjudicat quasi el 80% de les places dels seus màsters oficials per al pròxim curs. Amb una oferta de 105 títols, prop de 4.000 alumnes que han efectuat la preinscripció han sigut acceptats. L'àmplia oferta i la qualitat dels títols de màster de la Universitat són algunes de les claus d'aquest èxit.
Més de dos dècades d'experiència en simuladors de l'Institut de Robòtica de la Universitat de València es posen a l'abast de la ciutadania en una nova experiència amb PitStop, centres de simulació, a El Corte Inglés de l'avinguda de França. En total nou simuladors d'altes prestacions per a experimentar les sensacions de conduir un cotxe de Fórmula 1 o Fórmula GT.
La Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT), un servei de la Universitat de València, és una col·lecció pública de microorganismes amb categoria de centre de recursos biològics microbians.
Durant tres dies tenen lloc a la Facultat de Magisteri les II Jornades en Investigació, Innovació i Bones pràctiques en Educació Infantil i Primària. L'encontre reuneix a professorat de la facultat, mestres en actiu i alumnes per a compartir experiències i millorar la qualitat de l'ensenyament
El passat mes de maig la revista Mètode va celebrar a Barcelona els seus 85 números. En l'acte, que va tindre lloc a l'Institut d'Estudis Catalans, hi van participar Martí Domínguez (director de Mètode), Pere Estupinyà (divulgador científic), Ramon Folch (socioecòleg), Esteban Morcillo (rector de la Universitat de València), Joandomènec Ros (president de l'IEC) i Jorge Wagensberg (físic).
La geògrafa Francesca Segura ens parla del seu treball i de que significa per a ella ser nomenada membre numerària de l'Institut d'Estudis Catalans. Francesca Segura és catedràtica de Geografia Física de la Universitat de València. Les seues principals línies d'investigació són la geomorfologia fluvial, la hidrologia i els canvis ambientals en els sistemes fluvials. Ha treballat en tècniques de gestió del medi ambient i d'ordenació del territori, especialment prevenció de riuades i inundacions.
Entrevistem a César Bona, un mestre de cinquè de primària que ha sigut nominat al Global Teacher Prize, un guardó a nivell mundial, que premia la innovació, la diferència i l'excel·lència educativa, en un moment en el qual els mestres veuen limitats els seus recursos educatius i han de tirar mà de la imaginació per a atraure l'atenció dels alumnes.
Cent vint joves preuniversitaris participen aquest mes de juliol en el V Campus Científic d'Estiu organitzat per VLC/Campus València. Els joves tenen l'oportunitat de participar en diferents projectes que es desenvolupen en els espais de recerca de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica.
Un estudi del Grup de Radioastronomia de la Universitat ha determinat la massa d'una estrella binària gràcies a les seues emissions en ràdio. Açò obligarà a revisar els models d'evolució estel·lar amb els quals es treballava fins ara. A més, l'expert Ricard Martínez ens explica com són els espies de hui dia.
Després de cinc anys d'experiència de la posada en marxa de VLC Campus la Universitat ha acollit un encontre per a fer balanç dels resultats obtinguts en l'actualitat i els princials reptes per al futur. La jornada s'ha realitzat a través del Taller d'Innovació i Estratègia organitzat aquest divendres per l'IVIE.
Torna el programa d'esports de la Universitat. Aquesta vegada amb una modalitat diferent d'atletisme. Rubén Picazo, el seu entrenador i dos esportistes de l'equip de la Universitat ens expliquen com entrenen i en què consisteix aquest esport sobre terreny irregular.
La Universitat de València ha desenvolupat un sensor colorimètric passiu per a la detecció 'in situ' d'amines en aire amb excel·lents característiques que permeten el seu ús en la detecció d'amines en atmosferes reals, en sistemes de control mediambiental i seguretat personal en empreses del sector químic i alimentari.
Una vintena d'estudiants de la Universitat de València han participat en un programa internacional de tutorlizació amb professorat de centres universitaris i d'investigació de Boston. Els alumnes han participat en una sessió d'avaluació d'aquesta iniciativa pilot. D'altra banda s'ha celebrat una jornada sobre cooperació Universitària entre Colòmbia i Espanya on ha participat la senadora Ana Paola Agudelo.
La Universitat de València i la Universitat de Granada han desenvolupat nous compostos per al tractament de la malaltia de Chagas i la Leishmaniasis. Aquests nous compostos presenten una major activitat antiparasitaria i una toxicitat al voltant de deu vegades inferior als fàrmacs emprats actualmente.
Ricard Martínez, expert en seguretat en la xarxa, ens parla dels mitjans que usen els governs i les empreses per a protegir les dades que nosaltres els proporcionem i les lleis que tenim a la nostra disposició perquè la informació que pengem en la xarxa no puga ser utilitzada lliurement.
En el Divulga d'aquesta setmana coneixem l'estudi que està desenvolupant un grup d'investigadors per a millorar les plantilles dels corredors de llarga distància i també coneixerem perquè ens ixen cabells blancs.
Més de cinc mil alumnes de batxillerat realitzen en la Universitat de València les proves d?accés a la Universitat, la coneguda selectivitat. Les proves han començat hui amb un comentari de text sobre el tractament periodístic de l?accident aeri de Germanwings i la poesia de Miguel Hernández i acaben el pròxim dijous. En total s?examinen a la Comunitat Valenciana més de dèneu mil alumnes.
La Universitat de València i AIDO han desenvolupat una nova càmera que permet l'obtenció de fotografies tridimensionals d'alta resolució de la part posterior del globus ocular. Aquesta tecnologia suposa un gran avanç en la detecció de malalties oculars o d'altres malalties com la diabetis o la hipertensió.
La Universitat de València ha dissenyat nous nanocomposites de baix cost amb excel·lents propietats de supercapacitancia i magnetorresistencia geganta (GMR), aplicables per exemple en sistemes d'emmagatzematge d'energia. A més, partint del nou nanocomposite, es poden aïllar fàcilment nanoformes de carboni diverses.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord