Llista de Vídeos

Entrevista a Javier Abadia, director general corporatiu del Grup Barceló amb motiu de la seua ponència 'La passió, motor de l'empresari', prèvia a la clausura de la 17ª edició del curs Qui pot ser empresari?
'Ni captius ni desarmats: art, memòria i dolor versus política o violència a l'Espanya del segle XX' és la proposta expositiva que es pot vore fins el 2 ' en l'edifici històric de la Nau de la Universitat de València. Un títol contundent, 'llarg i sonor', a manera de 'soflama o pasquí', per a transcendir de l'art social al polític amb la mirada posada en la col·lecció Martínez Guerricabeitia.
Un grup multidisciplinar d'investigadors de la Universitat de València està dissenyant instrumental per a la missió Solar Orbiter que l'Agència Espacial Europea i la NASA llançaran en 2018. L'objectiu és acostar-se al Sol i estudiar els fenòmens que es produeixen en la superfície del sol i inclús en l'interior d'aquest.
La cantant Silvia Pérez Cruz i el músic Jordi Savall són dos dels grans noms del cartell del festival ‘Serenates’ que se celebra entre el 25 de juny i el 10 de juliol al Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El festival commemora la vinté novena edició amb un increment considerable del nombre d’actuacions: per a enguany s’han programat 15 concerts.
Deixar el correu electrònic obert o l’accés a les carpetes de l’ordinador quan eixim un moment a fer una consulta són pràctiques habituals però que comporten un risc per a la seguretat electrònica. La Universitat ha aprovat una normativa que regula la seguretat de la informació i que posa en coneixement de tota la comunitat educativa.
Aprofitant la seua presència al seminari Comunicar la salut: oportunitat i reptes de la divulgació mèdica, celebrat a la seu de la UIMP a València, vam entrevistar Scott C. Ratzan. Ell és doctor en Medicina i màster en Administració Pública. Treballa com a professor associat del departament de Ciències Sociomèdiques de l’Escola de Salut Pública de Mailman, Universitat de Columbia, i també és el director de Journal of Health Communication: International Perspectives i vicepresident d’assumptes empresarials per a ABInBev a Nova York.
Centenars de persones han visitat aquest cap de setmana l'estand de la Universitat de València en la #PrimaveraEducativa, la festa per l'educació que s'ha celebrat en l'antic llit del Túria. La Universitat ha oferit més de vint activitats adaptades a xiquetes i xiquets i a les seues famílies. Un fotocall per a la graduació, màgia a través de la química, robots futbolistes o temes relacionats amb a salut, han sigut algunes de les propostes.
El Parc Científic de la Universitat de València celebra el dissabte 28 de maig una nova jornada de portes obertes. Enguany presenta més de 70 activitats lúdiques relacionades amb la ciència i la innovación. Tallers de física, d'astronomia, de medi ambient o un de contaminació lumínica són algunes de les propostes que s'uneixen a activitats al voltant de la química i de la tecnologia o la gastrociència a la manera dels grans xefs.
L'Agència de l'ONU per als Refugiats ACNUR ha lliurat aquest dijous un diploma de reconeixement a la Universitat de València per la seua col·laboració en la campanya 'Emergència de Síria'. El vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa va realitzar a finals de l'any passat una donació de 3.000 euros a l'organització internacional per tal que es destinara a les persones que fugien de la guerra.
'El Hilo de oro. Historia de la Ruta de la Seda y sus vínculos con Valencia' és el títol d'aquest congrés que se celebra en la Universitat de València.
El Parc Científic de la Universitat de València celebra el dissabte 28 de maig una nova jornada de portes obertes. Enguany presenta més de 70 activitats lúdiques relacionades amb la ciència i la innovación. Tallers de física, d'astronomia, de medi ambient o un de contaminació lumínica són algunes de les propostes que s'uneixen a activitats al voltant de la química i de la tecnologia o la gastrociència a la manera dels grans xefs.
Durant un mes les aules del Campus de Burjassot portaran el nom de dones investigadores. Mitjançant 45 panells repartits en les facultats de Farmàcia, Química, Biologia, Matemàtiques i Física l'estudiantat podrà conéixer les aportacions científiques de les protagonistes, aspectes de la seua biografia i una foto.
La Generalitat ha subscrit aquest matí el protocol general de col·laboració entre la Agència Valenciana del Turisme, la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, l'Ajuntament de València, la Diputació de València, l'associació UNESCO València, el Col·legi de l'Art Major de la Seda i la Cambra de comerç de València, per a l'assessorament i realització d'actuacions conjuntes en el desenvolupament de la Ruta de la Seda.
La Clínica de Logopèdia de la Universitat de València té com a finalitat millorar la docència dels alumnes del grau en Logopèdia i el Màster d´especialització en intervenció logopèdica de la Universitat de València.
Serveis als usuaris de la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians.
Alumnes de Magisteri han homenatjat aquest dimecres l'artista valenciana Carmen Calvo. Ho han fet amb una exposició inspirada en l'obra de l'autora que va guanyar el Premi Nacional d'Arts Plàstiques. L'artista ho ha agraït visitant la Facultat de Magisteri i l'obra que l'alumnat ha anat mostrant i explicant.
«Quin és el llibre de la teua vida?». És la pregunta que hem fet a Amelia Ortiz (tècnica superior d’Astronomia de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València), José Carlos Guirado (director de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València), Chantal Ferrer (coordinadora de la fira Experimenta i professora de Física), Consuelo Mata (directora del departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València), Francisco Morales (president de l’Institut Mèdic Valencià) i Carmen Aranegui (catedràtica d’Arqueologia de la Universitat de València). En el vídeo, les seues respostes.
La ciència i la tecnologia tornen un any més a la Universitat de València, i ho fan de la mà de l’estudiantat d’ensenyament mitjà, a través de l’onzena edició de la fira concurs Experimenta.
Fruit de l'estreta col·laboració de la revesteixi ‘Mètode’ amb l'equip del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València, a l'inici de l'any veia la llum 'El Jardí Animat. Propostes didàctiques per a gaudir dels plantes. Es tracta d'una selecció de propostes d'entre les publicades durant els últims deu anys en la revista i que tenen com objectiu donar a conèixer i gaudir de les plantes amb activitats aptes per a petits i majors i pensades per a poder treballar en l'aula, en família o amb les amistats. En Mètode TV hem conversat amb Maria José Carrau (responsable del Gabinet de Didàctica) i Pepa Rei i Olga Ibáñez (tècniques superiors d'educació del Gabinet de Didàctica) sobre aquest nou volum de la col·lecció «Monografies de Mètode».
En el marc d'un projecte de cooperació educativa, la Universitat de València i Pasionporvolar.com han produït i realitzat una obra audiovisual que es projectarà en la presentació del nou model de vehicles de la marca valenciana d'automòbils de luxe GTA Spania.
L'Institut Confuci de la Universitat de València organitza un campament estival que serà dut a terme a Xina el pròxim estiu 2016. Termini ampliat per a presentar sol·licituds fins a l'11 d'abril 2016.
Un estudi publicat a 'Scientific Reports' signat per Cristina Vilanova, Alba Iglesias i Manel Porcar, investigadors de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València, mostra per primera vegada que el lloc on s’acumulen les càpsules de Nespresso buides i una xicoteta part de l’aigua emprada per a fer el café és un bon hàbitat per al creixement bacterià. Aquest article ha tingut un gran ressò en la premsa i a les xarxes socials i està entre els cent articles recents més citats del món. Com es va dur a terme la investigació? D’on va nàixer la idea d’estudiar les cafeteres Nespresso? Cal que ens preocupem pels resultats? És correcte el tractament que han fet els mitjans de comunicació? De tot això i més parlem amb dos dels autors: Cristina Vilanova i Manel Porcar.
L'objectiu d'aquesta píndola és parar atenció sobre hàbits socials que amaguen sexisme sota l'aparença de beneficis per a les dones.
Aquest vídeo parla d'estereotips i rols de gènere. Idees preconcebudes, val a dir prejudicis, construccions culturals i socials que classifiquen les persones en "dones" i "homes", o en allò que haurien de ser els homes i allò que haurien de ser les dones.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord