BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

 • Acte d'obertura del curs

  04/09/23

  Biblioteca tancada el divendres 8 de setembre

  La Biblioteca "Pelegrí Casanova" romandrà tancada el divendres 8 de setembre, per la celebració dels actes d'obertura del curs acadèmic 2023 - 2024.


  Us recordem també que la biblioteca no obrirà els matins dels dissabtes fins al mes d'octubre.

 • Actualització

  19/07/23

  Actualització de l'eina "On publicar"

  A la Biblioteca de Ciències de la Salut hem actualitzat la nostra eina “On Publicar”, creada per a ajudar als investigadors de l’àrea en el procés de selecció d’una revista.

   

  L’actualització inclou les noves dades de l’edició 2022 de JCR: factor d’impacte, quartil, i posició de la revista en cada categoria i en altres categories. S’ofereix a més informació sobre les revistes que publiquen en obert sense taxes, i també les que tenen APCs bonificades i descomptes per als investigadors de la nostra institució, així com un enllaç per a consultar la política editorial de la revista respecte a l’Open Access.
   

  Com a novetat, en aquesta actualització s’han inclòs quatre categories més de JCR, que completarien les del grup Clinical Medicine: Behavioral sciences, Materials science & biomaterials, Reproductive biology, i Substance abuse.
   

  Podeu consultar el llistat de revistes per categoria JCR al nostre Portal de Suport a la Investigació:

  https://investsbd.blogs.uv.es/on-publicar-investigadors-salut/

 • Sol

  30/06/23

  Horari d'estiu

  Us recordem que aquest estiu, la biblioteca romandrà oberta:

  • Juliol: dilluns a divendres, de 8:15 a 20:45 h.
  • Agost: de l’1 al 4 i del 28 al 31, de 8:15 a 14:30 h.
  • Setembre: dilluns a divendres, de 8:15 a 21 h.

  A la nostra web podeu consultar més informació sobre els nostres horaris i també els horaris de les altres biblioteques de la UV.

   

  Que passeu un bon estiu! 

 • Icona amb un tauró

  19/05/23

  Actualització de l'eina "On no publicar"

  La Biblioteca de Ciències de la Salut acaba d'actualitzar la informació sobre fraus editorials en la seua eina "On no publicar":

   

  L'eina funciona com un directori de revistes sospitoses en l'àmbit de les ciències biomèdiques, i al mateix temps permet analitzar els comportaments dels fraus editorials en la nostra àrea, per a d'aquesta manera poder assessorar millor els investigadors.

  Enguany s'han identificat 923 revistes potencialment fraudulentes i molts canvis de títol, editor o domini, una de les característiques de les revistes depredadores.

   

  Esperem que us resulte útil, i per a qualsevol dubte o aclariment sobre el tema, podeu contactar-nos a través de "La Biblioteca Respon".

 • Icona de la Biblioteca de Salut

  08/05/23

  Horari especial en període d'exàmens

  Amb motiu de l'inici del període d'exàmens la biblioteca romandrà oberta per a l'estudi els caps de setmana del 13 de maig al 25 de juny, de 9:00 a 21:00 h.

   

  Teniu més informació a la secció d'horaris de la nostra web i també podeu consultar els horaris especials de la resta de biblioteques de la UV.

   

  Recordeu que durant el període d'exàmens es demanarà el carnet de la UV per a accedir a les biblioteques i que els caps de setmana i festius l'accés és per la porta de la capella.

 • AccessMedicina

  20/04/23

  Nou recurs electrònic: AccessMedicina

  La Universitat de València compta ja amb aquest nou recurs en línia, que fins ara haviem tingut a prova. AccessMedicina, plataforma de continguts mèdics de l'editorial McGraw-Hill, ofereix accés al text íntegre de títols destacats de les diferents especialitats mèdiques, com Harrison de Medicina Interna, Schwartz de Cirurgia, Fitzpatrick de Dermatologia, Williams de Ginecologia, Fisiología humana de Tresguerres


  A més, es completa amb tests d'autoavaluació per especialitats mèdiques, vídeos i imatges i altres recursos de pràctica clínica com a vademècum complet, casos clínics, proves diagnòstiques, guies d'atenció primària etc…
   

  Pots accedir des d'aquest enllaç: https://accessmedicina.mhmedical.com/, i recorda activar la VPN si accedeixes des de casa


  També disposeu d'una guia d'ús d'AccesMedicina elaborada per la biblioteca.