Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Com aprovar un element per a la seua publicació

11 de de gener de 2019

Per a aprovar un element que prèviament hem guardat, cal clicar en la icona aprobar i posteriorment tornem a clicar en el rectangle que apareix baix amb el text "SiteUV" SiteUv

Després cal tenir un poc de paciència i esperar la resposta de l'aplicació, perquè no retorna feedback de procés algun.

I una vegada aparega la nova finestra, cliquem en Aprobar

Obtindrem en el quadre de dalt els següents dades  Estado: aprobado

Si per contra obtenim  Estado: retenido és perquè existeixen altres elements amb dependències amb el qual volem aprovar i que requereixen publicar-se abans o al mateix temps.

Per a arreglar-ho, podem clicar en  actius de bloqueig activos de bloqueoper a anar aprovant un a un tots els elements vinculats o de forma agrupada en aprobar con dependencias

Pot passar que quan hem enviat a publicar un element ens adonem que hi ha una errada o hem oblidat qualsevol cosa, i aleshores volem fer un canvi. Si ja ha entrat en la cua de publicació, ens apareixerà:

Publicación en curso

El missatge: "No se pueden modificar los activos de tipo Page con ID 1212121212121. No se ha podido editar un activo (errno= 0). Póngase en contacto con el administrador del sistema.", significa que l'element s'està publicant i que mentre açò ocorre no es pot tornar a modificar fins que es reinicie la cua de publicació.  Les publicacions estan establertes cada 15 minuts.  En resum, cal esperar a que es publique per tal de tornar-ho a editar.

No oblidem les pàgines superiors

No cal oblidar que quan generem una pàgina i la situem com a submenú d'una superior, caldrà aprovar també la pàgina superior perquè hem modificat el seu contingut, i revisar també en escala les superiors de la superior per si requeriren també aprovació. La manca d'aprovació d'una pàgina superior quan hi hem inserit una subpàgina genera bona part de les peticions de suport a la Unitat Web i Màrqueting, en observar que tot i haver aprovat la nova pàgina creada no es publica justament perquè no hem aprovat la superior. 

Etiquetes