Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Nou web de la Facultat de Magisteri

  • 15 d’abril de 2019
Image de la noticia

La Facultat de Magistari s'ha afegit recentment al llistat de centres amb el portal web adaptat al nou disseny corporatiu de la Universitat de València, amb tots els avantatges pel que fa a l'accessibilitat i atractiu dels continguts. 

Al nou portal, a més de la informació pròpia de la Facultat, del seu organigrama, les seues titulacions i els seus serveis i instal·lacions, s'hi pot trobar tot allò relacionat amb l'activitat acadèmica, amb un complet menú que dóna accés per exemple a tota la legislació en matèria d'educació, jornades, seminaris, y tota la informació útil pel que fa a horaris, terminis, espais i serveis de la Facultat.

El nou disseny, a més, incorpora els avantatges que suposen espais com el nou format de l'agenda institucional, les novetats o la selecció de videos destacats a la portada.

L'objectiu del nou disseny és proporcionar una interfície visualment més atractiva i més accessible, amb prominència dels elements gràfics i rutes d'accés més fàcils als continguts.

S'ha fugit, d'altra banda, de les portades recarregades, i alhora s'ha reordenat cada pàgina principal per a donar cabuda en el primer colp de vista a l'actualitat i la immediatesa, amb les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries. Altre dels objectius és que cada portal puga ser compartit amb el major públic possible, universalitzar els continguts, i fugir de formats que puguen restringir el potencial usuari de la web.