Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Realització d'examens per part de l'estudiantat positiu i/o confinat per Covid-19

  • 23 de desembre de 2020
Image de la noticia

La Universitat de València ha establert el procediment d’actuació dels Centres en aquells casos en que un estudiant/a estiga en situació de confinament  per positiu per COVID 19 o per ser contacte estret d’una persona positiu en COVID-19 en la data de realització d’exàmens, dins del període oficial establert pel calendari acadèmic (gener 2021).

En aquest enllaç podeu trobar la instrucció de la Facultat de Dret que desenvolupa el procediment que heu de seguir si estiguéreu afectats/des per alguna  de les dos situacions de confinament i voleu modificar la data de l’examen o dels exàmens durant eixe període:

https://go.uv.es/CAE6NPH

La SOL·LICITUD, que haurà de presentar-se obligatòriament segons el FORMULARI que es pot trobar en aquest enllaç (https://go.uv.es/dUU35z8), haurà de ser presentada per correu electrònic dirigit al referent COVID de la Facultat de Dret: covid.dret@uv.es 

La sol·licitud es presentarà sempre amb anterioritat a la data de realització de l'examen o exàmens als quals no pugau assistir-hi. Només es tindran en consideració les sol·licituds enviades des d'un compte institucional de correu electrònic institucional "@ alumni.uv.es".

No serà valorada cap sol·licitud que no vaja acompanyada de la documentació obligatòria que s’expressa en el document que regula el procediment i que es descriu a continuació: 

a) Estudiantat que haja resultat positiu: Prova PCR o equivalent amb data de realització.

b) Estudiantat que haja estat en contacte directe amb una persona positiva: Prova PCR o equivalent de la persona amb la qual ha estat en contacte i consentiment de la persona afectada d'aportar aquesta informació. En aquest cas, la prova PCR o equivalent del contacte estret ha de contenir, així mateix, la data de realització. 

c) Alternativament, si encara no es disposa del resultat d'una prova PCR i/o no es possible aportar acreditació del contacte estret, s'aportarà justificant d'haver-se donat d'alta en el Registre Coronavirus de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública: 

https://coronavirusregistro.san.gva.es/sipcovid19/?language=ca

La falsedat de les dades consignades en la sol·licitud podrà comportar la incoació d'un expedient disciplinari.