Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Startup. Espais i Recursos per a la teua StartUp

  • 3 de maig de 2021
Image de la noticia

És un programa dissenyat per a impulsar la innovació i la capacitat emprenedora de la nostra comunitat universitària, presa com a base els resultats dels programes d'emprenedoria institucionals de la Universitat de València i està obert a estudiants de grau, postgrau i màster i alumniUV que hagen participat en algun programa UVemprén.

Té com a finalitat ajudar les persones a crear empreses que tinguen com a objectiu crear projectes d'importància social, generar ocupació, cuidar el nostre planeta i impactar positivament en la vida de les persones.

Aquest programa engloba el següent conjunt de serveis orientats a facilitar a les persones emprenedores: 

  • Un programa de mentoring estratègic per a contribuir a pre-accelerar els projectes seleccionats.
  • Espais de treball situats als campus de la UV en els quals poder desenvolupar els experiments que, en el seu cas, es dissenye sota la supervisió de l'equip de coordinació acadèmica del programa.
  • Contacte amb els amb els serveis d'innovació de la UV
  • Accés a programes de formació i jornades tècniques segons les necessitats formatives detectades

Es pretén facilitar a les persones graduades en qualsevol titulació, màster o programa de doctorat de la Universitat de València, que compten amb trajectòries emprenedores, l'accés a l'experiència d'acadèmics, professionals i persones emprenedores de reconegut prestigi, que participaran de manera voluntària i segons la seua experiència professional, per a donar suport al desenvolupament de les idees o projectes d'innovació de l'estudiantat de la UV.

Tota la informació sobre el programa la podràs trobar ací.