Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

In Memoriam. Mario Guerrero

  • 3 d’agost de 2020
Image de la noticia

A les portes del mes d’agost, ens va deixar Mario Guerrero Ramírez, estudiant de quart curs del doble grau Dret-Ciències Polítiques i de l’Administració Pública. El seu cor s’aturà de forma sobtada quan es preparava per a gaudir d’unes vacances ben merescudes. 

Mario és recordat pels seus companys de classe com un estudiant treballador i amb un esperit de superació més que notable. Va ser un esportista d’elit (jugador de rugbi) i un amant del cinema: ens obsequiava amb les seues crítiques personals en les xarxes socials, i impulsà un projecte de cinefòrum amb l’associació d’estudiantat de la Facultat GUAI.

Però, per damunt de tot, era un company sol·lícit i amable, que no faltava a les convocatòries i reunions de la seua classe i que començava a preparar ja un futur professional brillant, a l’altura de les capacitats i de les ganes de treballar que tenia. 

La Facultat de Dret vol expressar el seu condol més sentit als pares de Mario, Amparo i Jesús; als/a les seus/es companys/es del quart curs del doble grau Dret-Ciències Polítiques i de l’Administració Pública; i a totes les persones que el van conéixer i que l’estimaven de cor. Mai t’oblidarem, Mario, sempre viuràs en els nostres records d’un home bo i gentil, que s’estimava la vida, la família, els amics i el treball universitari. Com tots i totes els que ens han deixat en aquests temps tan difícils, sempre seràs de la Facultat de Dret. I et desitgem que la força t’acompanye allà on estigues. 

Imatges: