Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Inici de curs graus i dobles graus, 14 de setembre

  • 1 de setembre de 2020
Image de la noticia

El nou curs arrancarà per a tots els graus i dobles graus de la Facultat de Dret el propvinent dia 14 de setembre. Per a l'estudiantat de primer i segon curs, la docència serà presencial. L'estudiantat de tercer, quart i cinqué, que s'acollirà al model de docència híbrida, estarà afectat pels calendaris de setmanes parelles i imparelles que us deixem a continuació:

La Facultat de Dret ha emès un document per adaptar les instrucions d'aquest Acord a les característiques de les titulacions que s'imparteixen en el nostre Centre. Sense perjudici dels possibles canvis normatius propiciaos per l'evolució de pandèmia pel Covid-19, la planificació de la docència per als diferents cursos de grau i doble grau durant el primer quadrimestre de el curs 2020-21 serà la següent:
1r i 2n Curs (grau i doble grau):
• Docència presencial en aula d'el 100% dels estudiants

3r i 4t Curs (grau). Docència híbrida:
• Docència presencial en aula d'el 50% dels estudiants, en setmanes alternes.
• Docència en línia de l'50% dels estudiants, en setmanes alternes.

3r, 4t i 5è (doble grau)
• El règim de docència per als dobles graus en Dret-ADE i CCPPAP-Sociologia, serà presencial. Els dobles graus en Dret-CCPPAP i Dret-Criminologia, es desenvoluparan en règim de docència híbirda.

A l'efecte d'ordenar l'assistència a el Centre per a les classes presencials els alumnes de 3r i 4t cada grup es dividiran en dos subgrups de la següent manera:

Cognoms A-L subgrup 1 Setmanes Imparelles
Cognoms M-Z subgrup 2 Setmanes Parelles

Quadre de setmanes parelles

Quadre de setmanes imparelles.