- Isidre March Jordà: Innovació i creació d'empreses en l'entorn rural: oportunitats per al Racó d'Ademús.
- Cristina Beseler: La restauració paisatgística de la Mina Fortuna: el projecte LIFE TECMINE
- María Isabel Martínez Martínez: Alimentació saludable i etiquetatge
- Cesáreo Casino Esteban: Descobrint els nostres sentits: Slow food
- Teresa Savall Morera: L'agroecologia i els grups de consum: caminant cap a un model sostenible i de proximitat.
- Lola Vicente Almazán y Piero Carucci: Municipis en saó: per una gestió agroalimentària sostenible des dels nostres municipis.
- Juan Cascant: L'experiència de Microviñas: un exemple de bones pràctiques agrícoles.
- Pedro Pérez Soriano: Iniciació a la marxa nòrdica com a activitat saludable en paisatges rurals
- Ana Cordellat Marzal: Estiraments com a resposta a les malalties del treball.
- Walesska Schlesinger: Claus actuals per al disseny de la imatge turística del Racó d'Ademús.
- Carmen Pérez Cabañero: Repensant el turisme en el Racó d'Ademús: Productes i serveis innovadors i marques de qualitat territorial
- Gemma Espí López: Masatge oriental: shiatsu