BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

La Biblioteca de la Universitat de València participa en FESABID

  • 16 de desembre de 2020
fesabid
fesabid

FESABID, la Federació Espanyola de Societats d'Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística, portaveu comú dels professionals de la informació i la documentació, ha incorporat quatre professionals al seu Grup de Biblioteques i Propietat Intel·lectual: Betania Canellas (Arxiu-Biblioteca-Hemeroteca de l'Ajuntament de Saragossa); Brega de Felipe (Biblioteca de La Rioja); Eloísa García Moreno (Biblioteca de l'IVAM) i Cristina Tomás (Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València).

Creat en 1996, el Grup de treball BPI de FESABID té com a objectiu principal contribuir a la defensa del dret a la propietat intel·lectual adaptat al rol de les biblioteques. Per a això, estudia i elabora informes tècnics que eleva a la Junta de FESABID, i actua en funció de la demanda informativa de la Federació. Complementàriament, impulsa accions de difusió relatives a la propietat intel·lectual per al col·lectiu bibliotecari i afins.

El grup aspira a ser un referent en defensa de l'equilibri entre els drets de propietat intel·lectual i els drets d'accés a la cultura i a l'educació.

Més informació en la web de Fesabid.